Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa.

Haemme nyt Oulun toimipisteeseen

Myyntineuvottelijaa

Tehtävässä vastaat Oulun seudun kohteidemme myynnistä ja markkinoinnista, asuntoesittelyistä sekä vuokra- ja asumisoikeussopimusten laadinnasta. Työskentelet aluejohtajan alaisuudessa osana viiden henkilön myyntitiimiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Microsoft Office – ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia. Asuntonäyttöjä varten sinulla olisi hyvä olla ajokortti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, kiinteän kuukausipalkan, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut, kattavan työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki.

Toimintamme painottuu pääsääntöisesti 08.00-16.00 väliseen aikaan, mutta joustamme tarvittaessa asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalle 1.1. - 31.8.2019.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jouko Knuutinen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 23.11.2018 hakulinkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian oikea henkilön löydyttyä ja huomioimme vain hakulinkin kautta tulleet hakemukset.

Hakulinkki >>

Hakemuksessa ilmoitetut henkilötiedot rekisteröidään TA:n työnhakijarekisteriin. TA:n työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen voi tutustua täällä.