Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Haemme nyt Espoon, Hämeenlinnan, Tampereen, Turun ja Oulun toimipisteisiimme

Viheralueidenhoitajia / tiiminvetäjiä

Palkkaamme vuosittain valtakunnallisesti lähes 100 nuorta kesäksi pihatöihin. Olemme mukana ”Vastuullinen kesäduuni” -kampanjassa ja haluamme tarjota nuorille mielenkiintoisia tehtäviä vastuullisen työnantajan palveluksessa.

Tiiminvetäjänä tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjemme piha-alueiden viherhoitotöiden kartoitus ja aikataulutus sekä varsinaiset viherhoitotyöt tiimisi kanssa. Olennainen osa työtäsi on kesätyöntekijöistä koostuvan pihatiimin työn ohjaaminen.

Sinulla on mielellään tehtävään sopiva puutarha-alan koulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla myös alan opiskelija, tärkeintä on oikea asenne ja intohimo puutarha-alaa kohtaan. Arvostamme vastuullista- ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä ja mielenkiintoa vastata nuorista kesätyöntekijöistä koostuvasta tiimistä. Työ edellyttää valmiutta liikkua, joten B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö. Työtä on mahdollista tehdä maalis- ja syyskuun välillä sopimuksen mukaan. Arvostamme mahdollisuutta työskennellä mahdollisimman pitkän ajanjakson.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla puutarhuri Seija Vallille p. 045 7734 3879 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksen ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kerro hakemuksessa mihin toimipisteeseen (Espoo, Hämeenlinna, Turku, Tampere, Oulu) haet.