Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Haemme nyt Espoon toimipisteeseen Tapartia Oy:n palvelukseen

Arkkitehtia

Meillä pääset olemaan mukana suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämisessä ja rakentamisessa. Saat vastuullesi monipuolisia asunto-, hotelli- ja ravintolakohteisiin liittyviä uudis- ja saneerauskohteiden suunnitteluprojekteja ja muita suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Osallistut omalta osaltasi voimakkaassa kasvussa olevan toimintamme kehittämiseen. Panostamme omaan arkkitehtisuunnitteluun ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla rakentamassa suunnitteluosastoamme.

Sinulla on vahva kokemus asuntokohteiden suunnittelusta ja arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä pääsuunnittelijan pätevyys. Arvostamme myös aiempaa kokemusta hotellien ja / tai ravintoloiden suunnittelusta. Tehtäviisi sisältyy runsaasti yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on vahvat projektijohtamisen taidot.

Käytössämme on Autocad ja Revit -ohjelmat. Arvostamme myös Enscape, Autodesk 3ds Max ja Adobe Photoshop -ohjelmien osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi on kiinteistöalan ammattilaisten joukko. Avustamme sinua tarvittaessa asunnon saamisessa pääkaupunkiseudulta.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä saat arkkitehti Jaakko Peltoselta puhelimitse, p. 045 7734 3713 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 17.2.2019 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..