Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa.

Haemme nyt Espooseen TA-Yhtymä Oy:n palvelukseen osaavaa ja innostunutta

Kirjanpitäjää

Nautitko mielenkiintoisesta ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa?

Tehtäviisi kirjanpitäjänä kuuluu nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito, tilinpäätösten laadinta ja viranomaisraportointi. Tehtävä on monipuolinen ja sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä kirjanpidon moniosaajaksi. Työskentelet osana neljän henkilön kirjanpitotiimiä talouspäällikön alaisuudessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahva käytännön kokemus kirjapidon tehtävistä ja mielellään konsernitilinpäätöksen laadinnasta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi. Sinulla on kyky hankkia itsenäisesti tietoa ja soveltaa sitä käytäntöön. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi.

Microsoft Office – ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia. Sonet Premium -ohjelman osaamisesta on etua tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Marjut Moipio-Hopponen p. 040 7063 187 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 17.2.2019 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..