Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa.

Kesätyöntekijöitä pihatöihin

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Janoatko uutta työkokemusta mukavassa ja innostavassa porukassa?

Palkkaamme vuosittain valtakunnallisesti lähes 100 nuorta kesäksi erilaisiin piha- ja toimistotehtäviin. Olemme mukana ”Vastuullinen kesäduuni” -kampanjassa ja haluamme tarjota nuorille mielenkiintoisia tehtäviä vastuullisen työnantajan palveluksessa.

Haemme nyt pihatöihin Espoon, Hämeenlinnan, Lahden, Oulun, Tampereen, Turun ja Vantaan toimipisteisiimme osaavia ja innostuneita kesätyöntekijöitä.

Tehtäväsi pihatyöntekijänä

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työt taloyhtiöidemme pihoilla. Työpäiväsi koostuvat mm. pensaiden leikkaamisesta, kasvien istuttamisesta ja kastelusta sekä piha-alueiden muista kunnossapitotöistä. Töitä tehdään tiimissä. Tiimin työtä ohjaa kokenut tiiminvetäjä, joka opastaa työtehtävien tekemisessä ja työvälineiden käyttämisessä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään 16 vuoden ikää.
  • Positiivista ja joustavaa asennetta erilaisia tehtäviä kohtaan.
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteista otetta.
  • Mielenkiintoa puutarhatöitä kohtaan.
  • Valmiutta työskennellä fyysisissä työtehtävissä säällä kuin säällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa.
  • Oikeita ja sopivasti haastavia töitä, joissa pääset kehittämään osaamistasi.
  • Kivat työkaverit ja mukavan työilmapiirin.
  • Päivätyön klo 8.00–16.00.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta viimeistään 31.3.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti!

Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksensa jättäneisiin mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä kesätyöpaikkoihin liittyen, olethan yhteydessä TA-Yhtiöiden HR-tiimiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakulinkki