Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Kesätyöntekijä, Varasto

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia mukavassa ja innostavassa porukassa? Hae meille kesätöihin ja pääset katsomaan näköalapaikalta kasvavan ja vakaan yrityksen toimintaa.

Haemme nyt Espoon Olarinluoman varastoomme hyvällä asenteella varustettua kesätyöntekijää.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluvat toimituksien vastaanottaminen, tarkistaminen ja kirjaaminen. Keräät, pakkaat ja lähetät tilauksia ja huolehdit myyntitilausten kirjaamisesta järjestelmään. Palvelet varaston asiakkaita ja huolehdit omalta osaltasi varaston järjestyksestä ja siisteydestä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, IT-taitoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Toimit yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle päiväaikaan sijoittuvan kesätyön sekä hyvät mahdollisuudet oppia uutta. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii mukava varastotiimi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mielellään jo huhtikuun aikana.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Samuli Sutinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 31.3.2019 sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimithan siis nopeasti