Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Kesätyöntekijä, maalari / korjaustyöntekijä

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia mukavassa ja innostavassa porukassa? Hae meille kesätöihin ja pääset katsomaan näköalapaikalta kasvavan ja vakaan yrityksen toimintaa.

Haemme nyt Ouluun hyvällä asenteella varustettua kesätyöntekijää.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluvat mm. kiinteistöjemme ulko- ja sisämaalaustyöt sekä taitojesi mukaiset muut korjaustyöt.

Odotamme sinulta

Työntekijänä olet ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen osaaja, joka huolehtii aina hyvästä työn jäljestä. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti mutta olet myös vahva tiimipelaaja. Katsomme eduksi tehtävään sopivia opintoja ja/tai työkokemusta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle päiväaikaan sijoittuvan kesätyön sekä hyvät mahdollisuudet oppia uutta. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii mukava remppatiimi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan keväällä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistömanageri Aki Tikkanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 31.3.2019 sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimithan siis nopeasti!

Nähdään kesällä!