Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, osaomistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja tuhansia asuntoja eri puolilla Suomea.

Haemme nyt TA-Asumisoikeus Oy:n palvelukseen Helsingin toimistoon asiakaspalveluhenkistä

Kiinteistösihteeriä

Työskentelet osana myyntineuvottelijoista, kiinteistömanagereista ja kiinteistösihteeristä muodostuvaa asuntotiimiä. Asuntotiimi vastaa yhdessä tiimille nimettyjen kohteiden hoitamisesta. Sinun roolisi tässä tiimissä on tärkeä. Vastaat mm. vuokravalvonnasta ja reskontrasta, erilaisten sopimusten tekemisestä ja avainhallinnasta. Olet keskeinen linkki asukkaisiimme päin.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kiinteistöala on sinulle mielellään jo tuttu. Voit olla kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja. Toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Olet tiimipelaaja ja valmis tukemaan muita. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään ke 27.3.2019 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja saat soittamalla kiinteistösihteereiden esimiehelle Kaarina Pekkaselle p. 045 7734 3789.