Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Puolihitas-omistusasuntoja*

Tervetuloa kodikkaaseen Roihuvuoreen

Nauti kylämäisestä tunnelmasta Roihuvuoressa, jossa eläminen loksahtaa mukavasti kohdalleen.

Asunto Oy Helsingin Ruususenrinne rakennetaan vehreään ja rauhalliseen Roihuvuoreen. Yhä suositumpi alue hurmaa hyvällä sijainnillaan luonnon keskellä lähellä merta ja kattavien palveluiden läheisyydellä. Pisteenä ii:n päällä on alueen leppoisa tunnelma ja yhteisöllinen kylämäisyys.

Helsingin kaupungin vuokratontilla sijaitsevaan Asunto Oy Helsingin Ruususenrinteeseen rakentuu yhteensä 53 mukavaa kotia. 4-5 asuinkerroksen taloissa on tarjolla jokaiselle jotakin, sillä kotien koot vaihtelevat 35,5 neliön isosta yksiöstä aina 93,5 neliön kokoiseen saunalliseen neljän huoneen kokonaisuuteen.

Olet heti kuin kotonasi

Roihuvuori tunnetaan yhteisöllisyydestään ja aktiivisuudestaan. Kevään suuri ponnistus on suosittu Hanami- juhla, jolloin tuhannet ihmiset kerääntyvät Kirsikkapuistoon piknikille. Kyläjuhlia ja yhteisiä tapahtumia on runsaasti ja talkoohenki on korkealla. Roihuvuori valittiinkin v. 2010 vuoden kaupunginosaksi.

Vehreää Roihuvuorta ympäröi upea luonto. Voit lenkkeillä meren rannassa tai vaikka pyrähtää uimaan Marjaniemen uimarannalle. Runsaat puistot ja erityisesti Japanilaistyylinen puutarha houkuttelevat rauhoittumaan. Roihuvuoren liikuntapuistossa voi pelata mm. koripalloa, minikoripalloa, pesäpalloa, tennistä, luistella ja pelata jääkiekkoa. Tai vain kannustaa alueen omaa pesäpallojoukkuetta Roihua.Näihin koteihin on helppo ihastua!

Avarat ja valoisat neliöt

Ruususenrinteen kodit ovat linjakkaita ja kompakteja. Mukavaa lisätilaa tuovat sisäänvedetyt parvekkeet, joilla voi harrastaa vihersisustamista tai seurailla kahvikupposen kanssa lähiympäristön elämää.

Avokeittiöt sijaitsevat olohuoneen yhteydessä, joten kotona voi sopivasti yhdistää kokkailun ja seurustelun. Tämä tuo myös avaruutta ja tilan tuntua asumiseen, samoin kuin kunnon kokoiset ikkunatkin.

Laatutietoista kuluttajaa viehättää asunnoissa käytetyt hyvätasoiset materiaalit sekä käytössä oleva uusin asumisteknologia.

Runsaasti yhteistä tilaa

Neljän huoneen kodeissa ja useimmissa kolmioissa omat saunat lisäävät asumisen onnea. Lisäksi talon isosta saunasta voi varata oman viikoittaisen saunavuoron. Omaa pesukonettakaan ei välttämättä tarvita, kun käytössä on talon pesutupa ja tuiki tarpeellinen kuivaushuone. Irtainvarastot ja ulkoiluvälinevarastot vapauttavat kotiin lisätilaa.

Lasten on turvallista leikkiä ja aikuisten mukava seurustella naapuritalojen kanssa yhteisellä pihalla. Erikseen myytäviä autopaikkoja on varattu asukkaille yhteensä 46 ja ne sijaitsevat hyvässä suojassa autohallissa.

* Puolihitas

  • Puolihitaksen jälleenmyyntihinta ei ole säädelty, joten voit myydä asuntosi mihin hintaan haluat.
  • Helsingin kaupunki säätelee vain asuntojen ensimyyntihintaa eli hintaa, jolla ostat asunnon rakennuttajalta.
  • Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia. Voit ostaa Puolihitaksen vaikka omistat jo toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon.

Huoneistotyypit

HuoneistotyyppiPinta-alaKpl 
1h+kt+alk    — EI VAPAANA — 35,5 7  
1h+kt+alk    — EI VAPAANA — 41,0 3  
2h+kt    — EI VAPAANA — 41,5 - 42 13  
2h+kt    — EI VAPAANA — 56,5 4  
3h+kt    — EI VAPAANA — 64,5 4  
3h+kt    — EI VAPAANA — 68,5 3  
3h+kt+s    — EI VAPAANA — 67-69 13  
4h+kt+s    — EI VAPAANA — 87,0 - 88,5 2  
4h+kt+s 93,5 4

Asunnot valmistuvat 31.3.2020.

Katso Helsingin Ruususenrinteen esite tästä

Hinnasto

Yhteystiedot

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Sinikalliontie 14
02630 Espoo