Fasaanirinne 2, Korso, Vanda

Fasaanirinne 2 är bostadsrättstomten för två parhus färdigställda 1998 i Korso, Vanda.

I Korsos centrum, cirka 500 meter från Fasaanirinte, finns det gott om tjänster och en tågstation. Området lämpar sig väl för barnfamiljer, eftersom Ruusuvuuori skola ligger cirka en halv kilometer bort och närmaste dagis ligger mindre än en kilometer bort. Området har bra motions- och idrottsanläggningar. Inom en radie av mindre än en kilometer finns bland annat simhall, idrottsplats, gym och Vandas centralpark.

Lägenheterna har luftvärmepump. I eluppvärmda fastigheter kan en luftvärmepump spara upp till 30–50 % av de årliga uppvärmningskostnaderna. Förutom uppvärmning fungerar luftvärmepumpen även som luftkonditionering. Vid varmt väder kan den användas för att kyla byggnadens innerluft. Luftvärmepumpen sänker även luftfuktigheten i inomhusluften,

Lägenhetsval

Lägenhetstyp St.
5h+k+s 111 — 111 4
Grundläggande information om objektet
 • Adress: Fasaanirinne 2
 • Stad: Vantaa
 • Grannskap: Korso
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Lägenheter: 4
 • Examensår: 1998
 • Energiklass: F2013
 • Hustyp: Par hus
 • Värmeläge: Direktverkande el
 • Ventilationsläge: Bostadsspecifik borttagning
 • Parkeringsplatser: 6 St.
Kontaktinformation
Myynti
Marika Rautio 0409220754 marika.rautio@ta.fi
Fastighetsförvaltare
Timo Tuhkalainen 0409207242 timo.tuhkalainen@ta.fi
Fastighetssekreterare
Kirsi Jaatinen 0409222403 kirsi.jaatinen@ta.fi

Objekts fri und att bli fri bostäder

Lägenhet Golv Status
111,0 1-2/2 Att bli fri

Lägenheter och planlösningar

Lägenhet Golv Hustyp Bas
Femmor
5h+k+s 111,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 111,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 111,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 111,0 m² 1-2/2 Par hus

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.

Vår hemsida använder automatisk översättning för lägenhets- och husspecifik information. Vi ansvarar inte för översättningsfel.