Kurkijoentie 17, Laajalahti, Esbo

Kurkijoentie 17 är ett radhus med fyra lägenheter i Laajalahti, Esbo. Den lilla och lugna bostadsföreningens tomt gränsar till Kurkijoenpuisto.

Kurkijoentie 17 ligger inom bekvämt räckhåll för goda kommunikationer. Området har bland annat bra bussförbindelser och Turunväylä och Ringväg I kör en halv kilometer bort. Laajalahti skola ligger bara ett par hundra meter bort. Det finns även ett daghem, ett bibliotek och en butik i närheten. Köpcentret Sello ligger mindre än två kilometer bort, och Tapiolas centrum är cirka tre kilometer bort. Kurkijoenpuisto och de närliggande skogarna erbjuder goda möjligheter till friluftsliv.

Lägenhetsval

Lägenhetstyp St.
5h+k+s 116 — 116.5 4
Grundläggande information om objektet
 • Adress: Kurkijoentie 17
 • Stad: Espoo
 • Grannskap: Laajalahti
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Lägenheter: 4
 • Examensår: 1997
 • Energiklass: D2013
 • Hustyp: Rad hus
 • Värmeläge: Fjärrvärme
 • Ventilationsläge: Maskinell borttaginf
 • Parkeringsplatser: 8 St.
Kontaktinformation
Myynti
Johanna Karihtala 04577343813 johanna.karihtala@ta.fi
Kiinteistömanagerit
Jouko Paananen 0409222766 jouko.paananen@ta.fi
Mikael Seger mikael.seger@ta.fi
Fastighetssekreterare
Sirpa Hautamäki 0409222695 sirpa.hautamaki@ta.fi

Lägenheter och planlösningar

Lägenhet Golv Hustyp Bas
Femmor
5h+k+s 116,5 m² 1-2 Rad hus
5h+k+s 116,5 m² 1-2 Rad hus
5h+k+s 116,0 m² 1-2 Rad hus
5h+k+s 116,0 m² 1-2 Rad hus

Vapaat ja vapautuvat asunnot

Lägenhet Golv Status Bas
116,5 1-2 Fri

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.

Vår hemsida använder automatisk översättning för lägenhets- och husspecifik information. Vi ansvarar inte för översättningsfel.