Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Ennakkomarkkinoinnissa Hitas-omistusasuntoja

** Kaikki asunnot varattuja **

Haluttuja koteja keskellä Verkkosaarta

Verkkosaaressa nautit uuden asuinalueen kattavista palveluista upeassa kaupunkivillassa tai modernissa kerrostalossa.

Asunto Oy Helsingin Toutain rakennetaan Kalasataman naapuriin, meren ympäröimään Verkkosaareen. Yhtiö kohoaa monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien keskelle. Alueella kaikki on uutta ja viimeisen päälle harkittua, ihan samoin kuin uudessa huoltovapaassa kodissakin.

Löydä uudenlaisia, hurmaavia vaihtoehtoja

Citykoteja ja kaupunkivilloja

Jos haaveissasi on kaupunkimainen pientalo omalla pikku asuntopihalla, niin Asunto Oy Helsingin Toutain täyttää toiveesi. Vuokratontille nousee kolmikerroksisten town house –tyyppisten kaupunkivillojen lisäksi näyttävä kerrostalo. Valinnanvaraa riittää 29,5 m² yksiöstä aina 129 m² viiden huoneen kotiin. Yhteensä 47:ssä kauniissa kodissa on avaruutta, valoa ja sisustamista helpottavat pohjaratkaisut.

suolakiventie13 havainne 800x800

Kantakaupungin kainalossa

Kalasataman Verkkosaaressa pääset nauttimaan raikkaan meren läheisyydestä. Alueelle onkin rakenteilla upea 6 kilometriä pitkä rantabulevardi ja viihtyisiä puistoalueita. Isoisän silta vie läheiselle Mustikkamaalle, jossa on tilaa nauttia luonnosta ja pitkistä kävely- ja juoksulenkeistä tai vaikka jatkaa matkaa Korkeasaareen. Suomen parhaita festivaaleja on tarjolla Suvilahdessa ja kun hyvä gourmetruoka houkuttaa, on Teurastamon alueelle vain muutama askel.

Täällä pärjää ilman autoakin, sillä bussiliikenne on vilkasta ja metro vie Kalasatamasta Helsingin keskustaan 6 minuutissa. Itäväylää pitkin hurautat autolla helposti kaikkiin ilmansuuntiin.

Kattavat palvelut lähelläsi

Syksyllä 2018 metroaseman kohdalle avautuu elämyksellinen kauppakeskus Redi, josta saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta: ruoan, vaatteet, sisustustarvikkeet, terveys- ja kauneusalan palvelut, kahvilat ja ravintolat, pankkipalvelut… Viihdettäkin on luvassa, mm. kiipeilyseinä ja 7D-elokuvateatteri. Ympäri Kalasatamaa löytyy ruokakauppoja ja viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Lapsiperheitä ilahduttaa alueen turvallisuus, kun päiväkoti ja peruskoulu ovat vain lyhyen matkan päässä kotoa. Julkiset palvelut ovat helposti saavutettavissa ja Redin viereen avautuu uusi terveysasema vuonna 2018.

Eläköön monimuotoinen asuminen!

Viherkattoisissa kaupunkivilloissa kotisi laajenee yhdestä kahteen tai jopa kolmeen kerrokseen. Villoissa voit nauttia oman sisäänkäynnin luksuksesta. 1. kerroksen maantasoasunnoissa voit istuttaa omalle pihalle lempikukkiasi. Isommissa kodeissa on oma sauna ja leppoisaan oleskeluun houkuttelevat parvekkeet.

Myös kerrostalon puolella useimmissa kodeissa isot lasitetut parvekkeet tuovat mukavasti vehreyttä ja lisätilaa kotiin. Saunan neliöt on joissakin kodeissa käytetty muuhun, mutta saunomisesta ja mahtavista kaupunkinäkymistä voi nauttia ullakkokerroksen hulppeassa saunaosastossa. Sen yhteydessä on tilava kerhohuone, jossa on helppo tutustua naapureihin tai järjestää vaikka lastenkutsuja.

Arjen mukavuutta ja viimeisintä tekniikkaa

Uuden kodin materiaalivalinnat ovat vaaleita, skandinaavisen tyylikkäitä ja laadukkaita, kuten lattioita peittävä aito parketti. Kodeissa on hyödynnetty uusinta tekniikkaa, esimerkiksi sähkönkulutuksen sääntelyä varten on kotona/poissa -kytkin. Järjestyksen pitoa helpottaa oma irtainvarasto sekä yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä pesutupa ja kuivauskaapit.

Taloyhtiö muodostaa turvallisen korttelipihan, jossa istutusten keskellä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Autoileville asukkaille on varattu yhteensä 22 autopaikkaa pihakannen alla olevassa autohallissa. Sähköautojen omistajille on peräti 7 latauspistettä.

Huoneistotyypit

HuoneistotyyppiPinta-alaKpl 
1h+kt - lamellitalo 29,5 5  
2h+kt - lamellitalo 47,5-50 10  
2h+kt+s - lamellitalo 51,5  10  
3h+kt - lamellitalo 71,0 5  
1h+kt - cityvilla 36,0 1  
3h+kt+s - cityvilla 71,5 - 72,5 4  
3h+kt+s - cityvilla 80,5 5  
4h+kt+s - cityvilla 94,5-95,5 5  
5h+kt+s 126,0-129,0  

Asuntojen velaton keskineliöhinta on 4963 €/asm2. Hinta sisältää yhtiön omistukseen jäävän liiketilan 134 m² ja autohallipaikkoja, jotka vuokrataan.

Ennakkomarkkinointi-/hakuaika asunnon varaamiseen on 28.10. klo 10.00 - 1.12.2017 klo 10.00, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asuntojen arvonta ja tehdään varsinaiset käsirahalliset (3000 €) varaussopimukset.

Katso Helsingin Toutaimen esite tästä

Hinnasto

Esitteen, nimivarauksen ja -varaussopimuksen liite

Yhteystiedot

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Sinikalliontie 14
02630 Espoo