Vapaat ja vapautuvat asumisoikeusasunnot Hämeenlinna

Haku tuotti 2 tulosta.

-

-


TA:lla on Hämeenlinnassa monipuolinen tarjonta asumisoikeusasuntoja

TA:lla on Hämeenlinnassa useita asumisoikeuskohteita. Voit valita ASO-asunnon kerros-, rivi- tai luhtitalosta.

TA:lla on esimerkiksi kaupungin länsipuolella sijaitsevassa Voutilassa asumisoikeusasuntoja osoitteissa: Impivaarankuja 6 ja Tammistonkuja 5. Lähietäisyydellä ovat keskussairaala, kouluja, päiväkoteja, kauppa, apteekki, kirjasto ja terveyskeskus.

Tiiriössä, parin kilometrin päässä keskustasta, on TA:n luhti- ja rivitaloja: Parolantie 55 ja Poltinahontie 104. Asunnot sijaitsevat Ahveniston harjun ja Tiiriön kauppakeskuksen välissä. Kävellen pääsee sekä ostoksille että harjulle ulkoilemaan. Myös Ahveniston moottorirata sijaitsee lähellä. Tämä on hiihtäjän unelmapaikka, sillä Ahveniston moottoriradan hiihtoladut pidetään kunnossa pisimpään kaupungin alueella. Sekä jäähallille että Pullerin urheilupuistoon (mm. jalkapallokenttiä ja Elenia Areena) on vain kävelymatka. Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneille nämä asunnot ovatkin sijainniltaan erinomaisia!

Myös Hätilästä ja Kankaantakaa löytyy TA:n ASO-asuntoja.

Tiesithän, että TA:n kaikkiin ASO-asuntoihin ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita!

Hämeenlinnassa voit asua maalla tai kaupungissa

Pienen kaupungin rauhaa huokuvan Hämeenlinnan sijainti on erinomainen. Tampereen ja Helsingin tarjoamat mahdollisuudet ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä. Hämeenlinnan slogan onkin aivan syystä: "Ihan lähellä".

Hämeenlinnassa on kaupungin edut ja luonnon rauhaa yhtä aikaa. Saat urbaania keskusta-asumista tai pikkukaupungin idylliä. TA:n ASO-asunnot ovat huoleton ja turvallinen valinta. Tutustu TA:n asuntotarjontaan Hämeenlinnassa. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sen sinulle oikean kodin!

Asumisoikeusasunnon hakeminen

Mikäli et löytänyt tarpeitasi vastaavaa ASO-asuntoa, voit kuitenkin jättää asumisoikeushakemuksen toivomaasi asuntoon. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakemasi asunto vapautuu. Asumisoikeushakemus on voimassa 12 kk. Voit jättää asumisoikeushakemuksen myös sähköisesti.

Kuinka haen asumisoikeusasuntoa?

Lue lisää asumisoikeusasumisesta TA:n asukasoppaasta.

Hakuasi vastasivat seuraavat ASO- eli asumisoikeuskohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet joista ei ole vapaiden tai vapautuvien ASO-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Asumisoikeusasuntoihin on kuitenkin jatkuva haku ja niitä tarjotaan aina ensin jo hakemuksensa jättäneille. Voit jättää asumisoikeushakemuksen tästä . Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki ASO-asunnot ja tarkemmat tiedot.