Asumisoikeus

2h+k+s 55,0 m²

Korkokuja 1 A 33950 Pirkkala

Asumisoikeusmaksu 19 499,88 €
Käyttövastike 582,55 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Pirkkala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Pirkkala, Pere
Osoite Korkokuja 1 A, 33950 Pirkkala
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+k+s - kaksio
Pinta-ala 55,0 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2011
Energiatehokkuusluokka F2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 19 499,88 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 582,55 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 10,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Hyvällä pohjaratkaisulla oleva kolmannen kerroksen kaksio etsii uusia asukkaita. Asunnossa on oma sauna sekä pieni ranskalainen parveke. Parveke sekä asunnon ikkunat suuntaavat lounaaseen. Keittiö ja olohuone ovat yhdistettyä tilaa ja keittiön puolelta löytyy myöskin astianpesukoneelle varaus.

Asunto on heti vapaa ja vastaanotto viimeistään 17.12.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot sekä ohjeet järjestysnumeron ja asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa https://ta.fi/asohakemus.

Onko tässä uusi kotisi?

Vuonna 2011 valmistunut kerrostalo sijaitsee Pereen suositulla ja uudistuvalla alueella Pyhäjärven läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet autolla ja julkisella liikenteellä. Lähistöllä on runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä Vähäjärven maastot. Pirkkalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereen keskustaan kuusi kilometriä. Läheisyydessä sijaitsee Partolan monipuolinen kauppakeskittymä, josta löytyy runsaasti palveluja, muuan muassa päivittäistavarakauppoja sekä kauppakeskus.

Asunnoissa on laminaattilattia, laatoitettu kylpyhuone ja sauna sekä osassa parveke. Talossa on huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja piha-alueella lasten leikkialue.

Alkup. asomaksu: 17 937,00 € indeksikorotus: 1 562,88 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kadunnimien tarinoita – Partolantie Pirkkalan Pereellä

Pirkkalan Pereen suositun asuinalueen kadunnimistä yksi on Partolantie. Lue, mistä nimi tulee.

Lue lisää