Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 68,0 m²
Tutkijankatu 1 | Tampere

Asumisoikeusmaksu 28 690 €
Käyttövastike 701 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Hervanta
Osoite Tutkijankatu 1, 33720 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 68,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2015
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 28 689,98 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 700,81 €/kk
Vesimaksu 18,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 25,00 €/kk, Autohallipaikka 34,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Huom! Asunto on tällä hetkellä tarjottuna.

Vuonna 2015 valmistuneesta taloyhtiöstä vapaana siisti ensimmäisen kerroksen saunallinen kolmio. Moderni Tieteenkortteli on haluttu asuinalue Hervannassa, missä monipuoliset palvelut, koulut ja liikuntamahdollisuudet löytyvät kilometrin säteellä. Lähikauppa on aivan talon vieressä. Kulkuyhteydet moneen suuntaan ovat jo nyt hyvät ja vain paranevat tulevan ratikan myötä.

Asunnon ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan tilan, josta on käynti itään suuntautuvalle terassille. Omalla terassilla on mukava nauttia kesäpäivästä. Asunnossa on runsaasti aina tarpeellista säilytystilaa: erillinen vaatehuone sekä kaapistot makuuhuoneissa.

Asunto vapaana, vastaanotto viimeistään 22.11.2021.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää Tampereen kaupungin asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Asuntotoimiston yhteystiedot ovat: Frenckellinaukio 2B, 33210 Tampere, puh. 03 565 611. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voi hakea myös internetissä osoitteessa www.asumisoikeushakemus.net. Saatuasi järjestysnumeron, voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa www.ta-asumisoikeus.fi/hakemus. Hakemus ei ole voimassa ilman järjestysnumeroa.

Tampereen Hervantaan valmistui uusi kerrostalo kesäkuun lopussa 2015. Talo sijaitsee Hervannassa monipuolisten ja kattavien palvelujen läheisyydessä. Tampereen keskustaan on matkaa yhdeksän kilometriä ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja toimivat julkisella liikenteellä sekä omalla autolla. Alueella sijaitsee paljon liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä ala- ja yläkoulu ja korkeakouluja, kuten teknillinen yliopisto.

Asuinnoissa on laminaattilattia, laatoitettu kylpyhuone, sauna ja ikkunoissa sälekaihtimet sekä osassa vaatehuone. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on omat terassit ja muissa asunnoissa lasitetut parvekkeet.

Talon alakerrasta löytyy jokaisella asunnolle oma irtaimistovarasto sekä yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä siisti ja hyvin varusteltu pesula ja kuivaushuone.

Alkup. asomaksu: 26 504,00 € indeksikorotus: 2 185,98 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 3.11.2021 
Katso kartta

Myynti

Leimu Sarianne
045 7881 7475
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti