Senioriasunto | vuokra

1h+tupak 45,0 m²

Suolatie 4 90440 Kempele

Vuokra 543,78€/kk


Sijainti Kempele, Keskusta
Osoite Suolatie 4, 90440 Kempele
Asumismuoto Senioriasunto (vuokra)
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+tupak - kaksio
Pinta-ala 45,0 m²
Kerros/kerroksia 6
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2008
Energiatehokkuusluokka E2013
Hissi Kyllä
Vuokra 543,78 €/kk
Vakuusmaksu 550,00
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 9,00 €/kk, Autokatospaikka 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot Lue lisää kohteesta linkistä.
Lisätietoja Suolatiellä heti vapaa viihtyisä senioriasunto. Huoneistossa on valoisa tupakeittiö. Erilliseen makuuhuoneeseen mahtuu myös parivuode. Liukuovet makuuhuoneesta olohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen takaavat esteettömän kulkemisen. Eteisestä on ovi omaan isoon vaatehuoneeseen, jossa on paljon säilytystilaa.
Kylpyhuone on tilava. Siellä on wc-varustus ja tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle, sekä likapyykkikomero. Asunnossa ei ole omaa saunaa, mutta kellarin yhteissaunaan saa varattua oman saunavuoron.
Huoneisto on parvekkeeton.
Ullakkokerroksen iso kattoterassi on vapaasti kaikkien asukkaiden käytössä.

Kempeleen Ollakassa, lähellä palveluja sijaitseva seniorikohde. Asunnot on tarkoitettu huonokuntoisille ja muistihäiriöisille vanhuksille. Hakemusasiakirjoihin on toimitettava liitteeksi lääkärin tai muun asiantuntijan lausunto hakijan terveydentilasta.

Rakennuksen 1.kerroksessa on ryhmäkoti, jonne hoivapalvelut tuottaa Caritas-Säätiö. Heidän palveluja on mahdollista tilata myös asuntoihin.
Huoneistokohtaset irtainvarastot sijaitsevat ullakkokerroksessa, 7.kerros. Ullakkokerroksessa on myös yhteiskäyttöön tarkoitettu, tilava kattoterassi, joka on asukkaiden vapaassa käytössä.
Kellarikerroksessa on saunaosasto, pesula ja kuivaushuone sekä ryhmätila, jossa on myös järjestettyä toimintaa.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti