Senioriasunto | vuokra Kaksio | 2h+k | 46,0 m²
Rautatienkatu 30 | Oulu

Vuokra 583,31€/kk


Lue lisää varallisuusrajoista Täytä asuntohakemus Tulostettava vuokrahakemus (pdf) Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Vanhatulli
Osoite Rautatienkatu 30, 90100 Oulu
Asumismuoto Senioriasunto (vuokra)
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+k - kaksio
Pinta-ala 46,0 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2010
Energiatehokkuusluokka D2013
Hissi Kyllä
Vuokra 583,31 €/kk
Vakuusmaksu Tiedustele
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 35,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Etu-Lyötyssä tarjolla hyvällä pohjaratkaisulla oleva kaksio seniori/esteettömän asumisen kohteesta. Hakijoista etusijalla ovat neurologista sairautta omaavat ja huonokuntoiset iäkkäät hakijat.

Kohteessa on huomioitu esteetön liikkuminen esim. ulko-ovi avautuu sähköisesti ja hissi on normikokoa suurempi. Käytävillä on tukikaiteet.

Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan. Keittiön kaapistot sijoittuvat kahdelle seinälle. Yläkaapit ovat hieman normaalia matalammalla tasolla jotta arjen askareet sujuisivat helposti. Kylpyhuoneessa mahtuu tarvittaessa liikkumaan apuvälineillä. Pyykinpesu- ja astianpesukoneelle on liitännät.

Asumisviihtyvyyttä lisää lasitettu parveke. Mahdollisuus saunavuoroon taloyhtiön saunasta.

Oulun Etu-Lyötyssä sijaitseva seniorivuokrakohde, kaksi vierekkäistä kerrostaloa osoitteissa Rautatienkatu 30 ja Lyötynkatu 7A. Asunnot on tarkoitettu ikääntyville ja erityisryhmille. Hakemusasiakirjoihin on liitettävä lääkärin tai muun asiantuntijan lausunto.

Rautatienkatu 30:n talon ensimmäisessä kerroksessa on ryhmäkoti, jonne hoivapalvelut tuottaa Caritas-säätiö. Lyötynkatu 7:n katutasossa on lounasravintola Perla.

Asunnon lattia on tammilaminaattia, seinissä on vaalea maalipinta ja kalusteovet ovat pääosin vaalean harmaita. Parvekkeet on lasitettu.

Huoneistoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit, jotka luetaan kerran vuodessa. Veden kulutuksesta peritään ennakkomaksu ja mittarien lukemisen jälkeen tehdään tasauslaskutus.

Rautatienkatu 30:n kellarikerroksessa on koko kiinteistöä palveleva saunaosasto sekä kaikkien asuntojen irtainvarastot. Lyötynkatu 7:n ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettu pesula ja kuivaushuone. Autopaikat on sijoitettu pihakannen alle ja molempien talojen hissillä pääsee autohalliin.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Latva-Aho Susanna
045 7734 3803
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kaupunkielämää kaikilla mukavuuksilla – Marja viihtyy Oulun Etu-Lyötyssä

Oululaiselle Marja Suomiselle sijainti on ykkösasia nykyisessä asuinpaikassa. Keskustan alueella pitkään asunut Marja etsi sopivaa asuntoa, ja Etu-Lyötyn uudehkolta alueelta keskustan tuntumasta lopulta tärppäsi.

Lue lisää