Asumisoikeus

2h+kt+s 57,0 m²

Vadelmakuja 1 36220 Kangasala

Asumisoikeusmaksu 23 539,94 €
Käyttövastike 567,76 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kangasala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kangasala, Harjunsalo
Osoite Vadelmakuja 1, 36220 Kangasala
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 57,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2016
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 23 539,94 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 567,76 €/kk
Vesimaksu 21,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 7,50 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapaana ensimmäisen kerroksen saunallinen ja tilava kaksio uudehkosta talosta. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja siellä on tilaa pesutornille. Omalla viihtyisällä luoteeseen suuntautuvalla takapihalla on mukava kesäaikaan grillailla. Hyvät palvelut lähellä ja loistavat ulkoilureitit vieressä, lenkille voit suunnata vaikka harjuun. Rauhallinen talo asua, täällä viihdyt varmasti!

Asunto on vapaa, vastaanotto viimeistään 30.11.2020.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää kunnan asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Kangasalan kaupungin asuntotoimen yhteystiedot ovat: Kunnantie 1, 36200 Kangasala, puh. 044 486 0450. Saatuasi järjestysnumeron, voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa www.ta-asumisoikeus.fi/hakemus. Hakemus ei ole voimassa ilman järjestysnumeroa.

Vuonna 2016 valmistunut kerrostalo Kangasalan Harjunsalossa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Lähistöllä sijaitsee päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu sekä runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kangasalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereen keskustaan 15 kilometriä. Hissillisessä talossa on viisi kerrosta ja asuntoja kaikkiin ilmansuuntiin kompakteista kaksioista isoihin kolmioihin. Asuntojen seinät ovat maalattuja, lattioissa laminaatti, laatoitetut kylpyhuoneet ja ikkunoissa sälekaihtimet. Alimman kerroksen asunnoissa on oma piha ja muissa asunnoissa parveke. Suurimmassa osassa asunnoista on sauna ja osassa vaatehuone. Talon pohjakerroksessa sijaitsee huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. Talon piha-alueelta löytyy lämmityspistokkeellisia autoulkopaikkoja, ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto, tomutus- ja kuivauspaikat sekä lasten leikkialue.

Alkup. asomaksu: 22 629,00 € indeksikorotus: 910,94 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Vuorinen Susanna
040 922 2498
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti