Asumisoikeus

3h+k+s 65,5 m²

Kaipasenrinne 1 ja 3 33710 Tampere

Asumisoikeusmaksu 22 335,29 €
Käyttövastike 666,13 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Annala
Osoite Kaipasenrinne 1 ja 3, 33710 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 65,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2016
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 22 335,29 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 666,13 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 32,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Alimman kerroksen valoisa kolmio, jossa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Keittiö ja olohuone muodostavat valoisan yhtenäisen tilan. Arjen apuna päämakuuhuoneen yhteydessä on erittäin tilava vaatehuone. Oma lasitettu parveke suuntautuu itään. Asumismukavuutta tuo oma sauna.

Asunto vapautuu aikaisintaan 2.11.2020, vastaanotto viimeistään 11.12.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: ta.fi/asohakemus.

Kaksi vuonna 2016 valmistunutta kerrostaloa Tampereen Annalassa luonnonläheisellä alueella hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähistöllä päivittäistavarakauppa, päiväkoteja ja alakoulu. Kaukajärven keskustan palvelut ovat noin kolmen kilometrin päässä. Kaukajärvellä mm. ravintoloita, apteekki, terveysasema, kirjasto ja yhtenäiskoulu. Tampereen keskustaan matkaa 10 kilometriä.

Talot ovat neljäkerroksisia ja hissillisiä. Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat talojen ensimmäisissä kerroksissa. Asukkaiden käytettävissä on pesula ja kuivaushuone. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke ja suurimmassa osassa asunnoista on oma sauna. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat sekä ikkunoissa sälekaihtimet.

Kohteessa on sekä lämmityspistokkeellisia autopaikkoja että autokatospaikkoja.

Alkup. asomaksu: 21 363,00 € indeksikorotus: 972,29 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 02.11.2020 
Katso kartta

Myynti

Peltola Leena
045 7734 3812
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Klemolat löysivät Kaipasenrinteen asumisoikeustalosta kodin, jossa viihtyvät lopun elämänsä

Marleena ja Ilkka Klemola muuttivat ensimmäiseen asumisoikeusasuntoonsa seitsemänkymppisinä tuttavien suosittelun perusteella. Pariskunta suosittelee samaa asumismuotoa muille.

Lue lisää