Asumisoikeus­asunto Neliö | 4h+kt+s | 79,5 m²
Bastioninkatu 1 A | Turku

Asumisoikeusmaksu 36 673 €
Käyttövastike 818 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Turku, Skanssi
Osoite Bastioninkatu 1 A, 20730 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 4h+kt+s - neliö
Pinta-ala 79,5 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 36 672,17 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 817,56 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 14,00 €/kk, Autokatospaikka 22,00 €/kk, Autohallipaikka 29,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kaunis asumisoikeuskoti uudehkon kerrostalon 4. kerroksessa. Tässä asunnossa on kolme makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö-olohuonetila. Asunnossa on tilava laatoitettu pesuhuone, oma sauna sekä erillinen wc. Lasitettu parveke lisää asumismukavuutta. Kaikki palvelut löytyvät aivan kodin lähettyviltä ja liikenneyhteydet ovat toimivat.

Skanssintorilla, aivan Skanssin kauppakeskuksen edustalla sijaitseva Bastioninkatu 1 A on 8-kerroksinen 54 asunnon kerrostalokohde. Asunnot ovat asumisoikeusasuntoja, joiden koot vaihtelevat 34 m² yksiöistä 79,5 m² neljän huoneen asuntoihin. Kohde on valmistunut elokuussa 2018.

Asunnoissa on omat huoneistokohtaiset saunat pienimpiä huoneistotyyppejä lukuun ottamatta. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet kaikissa asunnoissa. Asunnoissa on laminaattilattiat, kylpyhuoneissa laatoitetut seinät ja lattiat. Kohteesta löytyy myös mm. talosauna sekä naapuriyhtiön kanssa yhteinen pelikenttä ja leikkialue. Autokatoksen erikoisuutena on viherkatto.

Skanssin kasvava ja tulevaisuudessa jatkuvasti monipuolistuva alue sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla, noin neljän kilometrin päässä Turun sekä Kaarinan keskustoista ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Skanssin uuden kaupunginosan suunnittelu ja rakentaminen on parhaillaan käynnissä ja sen myötä alueesta kehitellään tulevaisuudessa n. 8 000 asukkaan älykästä kaupunginosaa, jossa kantavina teemoina ovat ympäristöystävällisyys, palvelujen monipuolisuus ja liikkumisen helppous. Kaupunginosaan suunnitellaan omaa koulua ja kauppakeskuksen vieressä sijaitsee päiväkoti.

Alkup. asomaksu: 31 300,00 € indeksikorotus: 5 372,17 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.10.2022 
Katso kartta

Myynti

Isosaari Kaisa
040 9222 670
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti