Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+k+s | 50,5 m²
Porekatu 8 | Raisio

Asumisoikeusmaksu 27 455 €
Käyttövastike 566 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Raisio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Raisio, Kerttula
Osoite Porekatu 8, 21200 Raisio
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+k+s - kaksio
Pinta-ala 50,5 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2019
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 27 454,07 €
Vakuusmaksu 1 130,58
Käyttövastike 565,28 €/kk
Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja 4. kerroksen toimivapohjainen kaksio uudehkossa asumisoikeustalossa.

Sisäkuvat ovat kohteen toisesta vastaavanlaisesta asunnosta. Materiaalit ja varustetaso voivat poiketa hieman.

Raision Kerttulassa sijaitseva 28 asumisoikeusasunnon kerrostalokohde. 6-kerroksisesta talosta löytyy kattava asuntovalikoima erilaisiin tarpeisiin. Asuntojen koot vaihtelevat kompaktista 31 m² yksiöstä tilaviin 82 m² neljän huoneen perheasuntoihin.

Asuntojen sisätilojen pintamateriaaleina on laminaattilattiat sekä valkoiseksi maalatut seinät. Pesuhuoneet on laatoitettu nykyaikaisin laattavalinnoin ja kaikista asunnoista löytyy oma sauna. Pesuhuoneissa on valaisimella varustettu peilikaappi sekä allaskaappi. Pesuhuoneiden lattioissa on mukavuuslämpö, jonka sähkö on kiinteistön mittauksessa. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja kaikissa huoneistoissa on tilavaraus astianpesukoneelle, mikrolle, pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asunnoissa on omat parvekkeet ja huoneistojen ikkunat varustetaan sälekaihtimilla.

Rakennuksen 1. kerroksesta löytyy kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto sekä jokaiselle asunnolle oma irtainvarastokomero. Jokaisella huoneistolla on mahdollisuus varata lämpötolpallinen autopaikka. Pihalle rakennetaan lasten leikkialue.

Raisio on n. 25.000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Turun ja Naantalin välissä. Porekatu 8 sijaitsee Kerttulassa, Valtatie 8:n ja Kustavintien risteyksen tuntumassa. Turun keskustaan on 10 kilometrin matka ja omalla autolla sinne ajaa vartissa.

Porekatu 8 kohteen läheisyydestä löytyy ruokakauppa ja terveyskeskus. Noin kilometrin päässä sijaitsee Kerttulan alakoulu sekä lähimmät päiväkodit. Raision keskustan palveluihin on matkaa noin 2,5 km ja sinne on kevyen liikenteen väylä Raision keskuspuiston halki. Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen Raision Myllyyn on matkaa 4 km. Kuninkojan vilkkaan kauppakeskittymän palvelut, kuten Ikea, rautakaupat sekä huonekalu- ja kodinkoneliikkeet sijaitsevat n. 6 kilometrin päässä.

Uintikeskus Ulpukka ja Kerttulan liikuntakeskus ovat Raision suosituimmat liikuntapaikat. Kerttulan liikuntakeskus sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Porekatu 8:sta ja Ulpukkaan pyöräilee alle vartissa. Ulkoliikuntamahdollisuuksia, kuntoratoja ja luontopolkuja löytyy omatoimiliikkujille.

Porekatu 8 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Kohde on valmistunut lokakuussa 2019.

Alkup. asomaksu: 22 108,22 € indeksikorotus: 3 512,85 € muutostyöt: 1 833,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti