Asumisoikeus

Uudiskohde 4h+k+s 87,5 m²

Turku-Viipurintie 69 21500 Kaarina

Asumisoikeusmaksu 37 103,08 €
Käyttövastike 890,40 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kaarina - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kaarina, Raadelma
Osoite Turku-Viipurintie 69, 21500 Kaarina
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 87,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka A2018
Asumisoikeusmaksu 37 103,08 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 890,40 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Huoleton ja valoisa uusi koti viihtyisällä Piikkiön Raadelman alueella. Kodin sydän on keittiö joka avautuu luontevasti valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti etelänsuuntaiselle takapihalle joka lisää viihtyisyyttä. Makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan yläkerrassa ja jokaisessa huoneessa on kaappitilaa. Lattiat laminaattia, seinät valkoiseksi maalatut. Tilavassa laatoitetussa pesuhuoneessa on myös oma sauna. Taloyhtiöstä löytyy myös oma häkkivarastokoppi ja autolle voi varata joko katos- tai pistokepaikan.

Sisäkuvat ovat kohteen toisesta samanlaisesta asunnosta.

Viihtyisälle Kaarinan Raadelman alueella yksi- ja kaksitasoisia rivitaloasuntoja. Valittavana on asuntoja toimivista kaksioista tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin, kooltaan 48,0- 98,0 m².

Asunnoissa on ajattomat laminaattilattiat ja maalatut seinät. Pesuhuoneet on laatoitettu nykyaikaisilla laatoilla ja kaikista asunnoista löytyy oma sauna. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja kaikki ikkunat on varustettu sälekaihtimilla. Asunnoilla A1-E27 on oma kylmä varasto sisäänkäynnin yhteydessä ja asunnoissa F28-F34 on tilava vaatehuone. Asukkaiden on mahdollista varata joko katos- tai pistokepaikka autolle ja pihalle rakennetaan lapsille viihtyisä leikkialue.

Suosiota kasvattava Raadelman alue hurmaa viihtyisyydellä ja hyvällä sijainnilla – uimarannalle on alle kilometrin matka ja lähialueen lehtometsät ovat oivallista lenkkeilymaastoa. Moottoritietä pitkin pääsee vaivattomasti ja nopeasti Turkuun ja Kaarinaan sekä toiseen suuntaan Saloon ja pääkaupunkiseudulle. Alue on rauhallista, eikä siellä ole läpiajoliikennettä.

Turku-Viipurintie 59 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Kohteeseen on jatkuva haku. Kohde on valmistunut elokuussa 2020.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 37 103,08 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti