Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

Uudiskohde 4h+k+s 87,5 m²

Turku-Viipurintie 69 21500 Kaarina

Asumisoikeusmaksu 37 103,08 €
Käyttövastike 890,40 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kaarina - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kaarina, Raadelma
Osoite Turku-Viipurintie 69, 21500 Kaarina
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 87,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.08.2020
Asumisoikeusmaksu 37 103,08 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 890,40 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Lisätietoja Viihtyisälle Kaarinan Raadelman alueelle on rakenteilla rivitaloasuntoja. Asuntoja tulee yhteensä 34 kpl, joista osa on yhdessä ja osa kahdessa tasossa. Valittavana on asuntoja toimivista kaksioista tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin, kooltaan 48,0- 98,0 m².

Asuntoihin tulee ajattomat laminaattilattiat ja maalatut seinät. Pesuhuoneet laatoitetaan nykyaikaisilla laatoilla ja kaikista asunnoista löytyy oma sauna. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja kaikki ikkunat varustetaan sälekaihtimilla. Jokaisella huoneistolla on oma kylmä varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Asukkaiden on mahdollista varata joko katos- tai pistokepaikka autolle ja pihalle rakennetaan lapsille viihtyisä leikkialue.

Suosiota kasvattava Raadelman alue hurmaa viihtyisyydellä ja hyvällä sijainnilla – uimarannalle on alle kilometrin matka ja lähialueen lehtometsät ovat oivallista lenkkeilymaastoa. Moottoritietä pitkin pääsee vaivattomasti ja nopeasti Turkuun ja Kaarinaan sekä toiseen suuntaan Saloon ja pääkaupunkiseudulle. Alue on rauhallista, eikä siellä ole läpiajoliikennettä.

Turku-Viipurintie 59 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Asuntojen ensimmäinen hakuaika on 9.8.-26.8.2019, jonka jälkeen kohteeseen on jatkuva haku. Kohteen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2020.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 37 103,08 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti