Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 52,5 m²
Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B | Tampere

Asumisoikeusmaksu 33 957 €
Käyttövastike 661 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Härmälänranta
Osoite Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B, 33900 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 52,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 33 956,24 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 660,99 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 57,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa ensimmäisen kerroksen avara saunallinen kaksio avokeittiöllä. Huoneiston levyinen lasitettu parveke suuntautuu itään. Viereisen korttelin autohallista on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan.

Asuntojen materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä ja luovat pohjan monen tyyliselle sisustukselle. Jokaisella asunnolla on parveke ja ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Pohjakerroksesta löytyvät huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Isommassa ulkoiluvälinevarastossa on sisäänkäynnin yhteydessä koira-/kurasuihku. Asukkaiden käytössä on pesuhuone ja kaksi kuivaushuonetta. Korttelin yhteisellä piha-alueella on suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Pyhäjärven eteläpuolella Härmälänrannan alueella sijaitseva asumisoikeuskerrostalo on valmistunut vuonna 2020. Alue on kiehtova asuinympäristö, jossa yhdistyvät historian havina sekä kaupunkimaisuus ja luonnon läheisyys erinomaisine ulkoilumaastoineen. Härmälänsaaresta löytyvät uimaranta ja veneilysatama
virkistysalueineen ja alueelle on suunnitteilla myös toinen uimaranta. Lähikauppa ja kortteliravintola ovat kivenheiton päässä ja viereisessä korttelissa sijaitsee päiväkoti. Härmälän koulu ja Partolan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Tampereen keskustaan on matkaa alle kuusi kilometriä. Matkan voi taittaa vaivattomasti bussilla, omalla autolla tai pyöräillen rantaväylää pitkin. Väylää pitkin pyöräilet vaikka koko Pyhäjärven ympäri.

Alkup. asomaksu: 28 376,84 € indeksikorotus: 4 573,40 € muutostyöt: 1 006,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Kaleva Iris
045 7734 3841
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Omistusasunto vaihtui uuteen ASO-asuntoon 30 vuoden jälkeen

Yli 30 vuoden omistusasumisen jälkeen Matti Helminen muutti vaimonsa kanssa upouuteen asumisoikeustaloon Tampereen Härmälänrantaan. Pikkuhiljaa lähestyvä putkiremontti ja 20 vuotta taloyhtiön hallituksessa saivat kaipaamaan asuntoa, jossa saa vaan asua miettimättä tulevia remontteja.

Lue lisää