Asumisoikeus

Uudiskohde 1h+tk+s 38,0 m²

Nuolemontie 22 21420 Lieto

Asumisoikeusmaksu 18 106,39 €
Käyttövastike 429,05 €/kk


Kohteen esite
Sijainti Lieto, Keskusta
Osoite Nuolemontie 22, 21420 Lieto
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+tk+s - yksiö
Pinta-ala 38,0 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 27.11.2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 18 106,39 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 429,05 €/kk
Vesimaksu 24,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Esittely 26.10.2020 16:00 - 17:00. Esittely työmaalla. Emme voi taata esteetöntä kulkua. Mahdollisuus tutustua ainoastaan esittelyssä oleviin asuntoihin. Saavuthan esittelyyn terveenä ja käytäthän kasvomaskia.  
Huoneisto: As. 8
Lisätietoja Tilava toisen kerroksen yksiö makuuhuoneella. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, jonka voi sisustaa monella tavalla. Asunnon oma sauna lämpiää vaikka joka päivä ja saunasta pääset vilvoittelemaan tilavalle parvekkeelle. Ikkunat sekä parveke lounaaseen päin, kerros 2/6.

Liedon keskustaan, osoitteeseen Nuolemontie 22, on rakenteilla 6-kerroksinen 35 asumisoikeusasunnon kerrostalokohde. Kohteen asuntojakauma on monipuolinen ja erilaisia huoneistokokoja on hyvin saatavilla. Asuntovaihtoehtoja löytyy tupakeittiöllisistä 38 m² yksiöistä tilaviin 78 m² neljän huoneen perheasuntoihin. Kohteen arvioitu valmistumisaika on marraskuun lopulla 2020.

Asuntojen sisätilojen pintamateriaaleina on ajattomat ja kestävät laminaattilattiat sekä maalatut seinät. Pesuhuoneet on laatoitettu nykyaikaisin laattavalinnoin ja kaikissa asunnoissa on oma sauna. Pesuhuoneissa on valaisimella varustettu peilikaappi sekä allaskaappi. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi sekä jääpakastinkaappi, joita isommista huoneistoista löytyy kaksi. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus astianpesukoneelle, mikrolle, pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asunnoissa on tilavat parvekkeet ja ikkunat varustetaan sälekaihtimilla.

Erillisestä talousrakennuksesta löytyy ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja sekä huoneistokohtaiset irtainsäilöt. Osa huoneistokohtaisista irtainsäilöistä sijaitsee talon 1. kerroksessa. Pihalle rakennetaan viihtyisä lasten leikkialue. Kohteesta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja.

Lieto on väkiluvultaan kasvava, n. 20 000 asukkaan kunta. Uusimman kohteemme Nuolemontie 22:n sijainti Liedon keskustassa on erinomainen. Kaikki tärkeät päivittäispalvelut, kuten terveyskeskus, ruokakauppa, pankki sekä kirjasto sijaitsevat aivan kotinurkilla. Liedon keskustan alueella toimii useampia päiväkoteja ja perusopetusta tarjoavat koulut sekä lukio löytyvät n. kahden kilometrin säteeltä.

Nuolemontieltä Turun keskustaan on matkaa n. 13 km ja omalla autolla matka taittuu 20 minuutissa. Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussit kulkevat Liedon keskustan kautta, joten myös julkiset liikenneyhteydet ovat toimivat. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kulman takana. Turun ohikulkutie, 10-tie Hämeenlinnaan sekä Helsingin ja Tampereen moottoritiet ovat helposti saavutettavissa.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet alueella ovat monipuoliset. Liedon urheiluhalli Lietohalli sijaitsee alle kahden kilometrin päässä ja Liedossa on useita urheilukenttiä sekä talvisin luistelukenttiä. Liedossa toimii erilaisia urheiluseuroja ja kunnan liikuntapalvelut järjestävät ohjattua toimintaa kaikenikäisille. Nuolemontie 22:n läheisyydessä on metsäistä maastoa ja Aurajokilaakson monimuotoinen luonto on vain kävelymatkan päässä.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Nuolemontie 22 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Kohteeseen on jatkuva haku.

Alkup. asomaksu: 18 106,39 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti