Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+kt 56,5 m²

Peltisepänkatu 1 53600 Lappeenranta

Asumisoikeusmaksu 25 045,53 €
Käyttövastike 636,84 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lappeenranta - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lappeenranta, Kesämäki
Osoite Peltisepänkatu 1, 53600 Lappeenranta
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 56,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.10.2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 25 045,53 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 636,84 €/kk
Vesimaksu 14,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 23,00 €/kk
Internet TA:n laajakaistayhteydet uudistuvat! Viimeisimmät tiedot löydät osoitteesta ta.fi/verkkoyhteysuudistus
Kohteessa on nyt kiinteä TA:n internet-yhteys, jonka käyttö on asukkaille maksutonta.
Lisätietoja Vapaana ensimmäisen kerroksen kulmahuoneisto. Tämä näppärän kokoinen kolmio sopii loistavasti vaikka pienelle perheelle tai pariskunnalle. Fiksulla pohjaratkaisulla on saatu kaikki asunnon neliöt käyttöön. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesutornille ja keittiössä astianpesukoneelle. Asunnon ikkunat ovat pohjoiseen sekä länteen päin.

Tästä asunnosta on pidetty live-esittely, jonka voit katsoa täältä: https://www.facebook.com/watch/?v=364267531255891&extid=cFUkAvoPdwtFZJyZ

Lähelle Lappeenrannan keskustaa on valmistumassa 58 asunnon asumisoikeuskohde Peltisepänkatu 1-2. Kohde koostuu kahdesta samanlaisesta talosta, jotka ovat peilikuvia toisiinsa nähden. Erilaisia asuntoja on aina 33,5 m² yksiöistä 72 m² kolmioihin, joten kohteesta löytyy asunto jokaiselle. Pienimmissä asuntotyypeissä on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa parvekkeet. Isoimmassa kaksiossa sekä kahdentyyppisissä kolmioissa on omat saunat. Osassa asunnoista on vaatehuone ja isoimmissa kolmioissa erillinen wc.

Lappeenrannan Kesämäen alueelle valmistuva kohde sijaitsee noin kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta, joten kaikki keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä. Alueella on muutama koulu, päiväkoteja sekä päivittäistavarakauppoja. Lisäksi alueelta on kävelymatka Lappeenrannan matkakeskukselle. Kohteesta on hyvät liikenneyhteydet Kuutostielle.

Alkup. asomaksu: 25 045,53 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Mäenpää Sari
045 7734 3809
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Suomen ilmastopääkaupunkina tunnettu Lappeenranta houkuttelee

Lappeenranta sijaitsee Kaakkois-Suomessa, parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Ilmastopääkaupungiksikin nimetty Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jossa on lisäksi kansainvälinen lentokenttä sekä teknillinen yliopisto.

Lue lisää