Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt | 80,0 m²
Metsäläntie 6b A | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 58 233 €
Käyttövastike 1 074 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Pasila
Osoite Metsäläntie 6b A, 00240 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 80,0 m²
Kerros/kerroksia 5
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2021
Energiatehokkuusluokka A2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 58 232,12 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 073,08 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka, kapea 35,00 €/kk, Autohallipaikka 70,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa viidennen kerroksen tilava kolmio hissillisessä kerrostalossa. Lasitettu parveke etelään. Keittiössä vakiovarusteena keraaminen liesi, tilavaraukset astianpesukoneelle ja mikrouunille. Asunnossa laminaattilattiat, kylpyhuone- ja erillis-wc laatoitetut. Kylpyhuoneessa liitos- ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle/pesutornille.

Taloyhtiön yhteistiloissa asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä kerho- ja pesulatilat. A-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee 2 saunaosastoa, joista toisen yhteydessä on lasitettu parveke.

Huom! Ko. yhtiössä ei ole autohallipaikkaa varattavissa tällä hetkellä.

Erinomaiselle sijainnille Pohjois-Pasilaan, uudelle Postipuiston alueelle on valmistunut asumisoikeusasuntoja. Metsäläntie 6b:ssä on kaksi asumisoikeuskerrostaloa, joissa on yhteensä 64 asuntoa erikokoisista kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Pienimmät asunnot ovat 40 m² ja suurimmat 98 m². Energiatehokkaissa asunnoissa on fiksusti käytetyt neliöt ja lasitetut parvekkeet.

Asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat, kuten talosaunat, pesula ja kuivaushuone sekä runsaasti varastotilaa polkupyörille ja ulkoiluvälineille. Autoille on paikkoja korttelin yhteisessä pysäköintihallissa.

Korttelin pihan suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota valaistukseen ja viheralueisiin. Korttelipihat suunnitellaan vehreiksi, elämyksellisiksi yhteistiloiksi asukkaille. Piha-alueella on myös viihtyisä leikkialue lapsille.

Postipuiston asuinalue rakennetaan hyvien kulkuyhteyksien ja Helsingin Keskuspuiston kupeeseen. Uudella, urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus sekä asumisen yhteisöllisyys. Alueelle oman leimansa luovat erilaiset asuntokorttelit ja yhtenäiset sisäpihat, puistovyöhyke sekä asuintalojen yhteistiloista muodostuva yhteinen monikäyttöinen asukastila. Keski-Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus Mall of Tripla tarjoaa suuren määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita ja palveluja lähellä kotia. Asumisoikeustalojen kanssa samassa korttelissa toimii päivittäistavarakauppa.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle rakentuu noin 2 000 uutta työpaikkaa. Alueelle rakennetaan tulevina vuosina myös kaksi päiväkotia ja koulu. Raitiotielle alueella on alustava varaus.

Lue lisää alueesta:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/pasila/rakentaminen/pohjois-pasila

Alkup. asomaksu: 51 073,83 € indeksikorotus: 7 158,29 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.10.2022 
Katso kartta

Myynti

Ovaskainen Antti
040 9222 776
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti