Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt | 40,0 m²
Aihkinkatu 6 B | Tampere

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 22 890 €
Käyttövastike 515 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Tähän asuntoon TA-joustomuutolla! Saat jopa kaksi viikkoa ilmaista muuttoaikaa, kysy lisää myyntineuvottelijalta.
Sijainti Tampere, Vuores
Osoite Aihkinkatu 6 B, 33870 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt - kaksio
Pinta-ala 40,0 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 22 890,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 514,79 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 19,00 €/kk, Autokatospaikka 30,00 €/kk, Autohallipaikka 36,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Tarjouskierros on käynnissä ja päättyy 11.8.2022.

HUOM! Kuvat ovat vastaavan pohjaisesta asunnosta ylemmästä kerroksesta.

Saunaton kaksio, jonka pohjaratkaisu on toimiva ja persoonallinen. Keittiön kalustevälitilasta avautuu näkymä olohuoneen puolelle. Tilava lasitettu parveke suuntautuu korttelin sisäpihalle.

Vapaa asunto sijaitsee kerroksessa 3.

Tälle asunnolle ei ole heti tarjolla autopaikkaa. Jonoa autopaikoille on runsaasti.

Joustomuutto koskee vain uusia asunnon varanneita hakijoita 17.2. päivämäärästä eteenpäin.

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on valmistunut kolmesta puukerrostalosta koostuva 103 asunnon asumisoikeuskohde TA-Asumisoikeus Oy/Aihkinkatu 6. Talot ovat valmistuneet vuoden 2021 aikana. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui kuusikerroksinen 42 asunnon A-talo, sen jälkeen neljä- ja viisikerroksiset B- ja C-talot, joihin tuli kodit 61 perheelle. Talojen lähiosoitteet ovat Aihkinkatu 6 ja Honkakuusenkatu 5. Uudet asunnot ovat monipuolisesti erikokoisia. Modernit asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon puukerrostalokokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke.

Valittavana on asuntoja jokaiseen elämäntilanteeseen; saunattomista yhden huoneen asunnoista aina neljän huoneen saunallisiin perheasuntoihin asti. Kohteen kaikille asuntotyypeille ominaista on, että jokaiselle neliölle on paikkansa ja tarkoituksensa. Asunnot ovat valoisia ja niissä on käytetty luonnonläheisiä, vaaleita sävyjä.

Isokuusen alue sijaitsee Vuoreksen pohjoisosassa, Särkijärven ja Virolaisen asuinalueen välissä. Tampereen keskustaan on matkaa noin seitsemän kilometriä. Isokuuseen suunnitellaan arkkitehtuuriltaan yhtenäistä puusta rakennettua aluetta, johon tulee puukerrostaloja, puisia liikerakennuksia ja puisia pientaloja. Toteutuessaan alue on yksi suurimmista nykyaikaisista puukaupunkiympäristöistä Suomessa.

Vuoreksessa on hyvät peruspalvelut. Siellä on mm. yhtenäiskoulu, neuvola, hammashoitola, päivähoitopalveluja ja kaupan palveluja. Isokuusen alueesta on kehittymässä Vuoreksen pohjoinen keskus palveluineen. TA:n asumisoikeuskerrostalojen läheisyyteen on juuri avattu päiväkoti sekä koulu esi- ja alkuopetuksen luokille 0–2. Lähipalvelut paranevat tulevaisuudessa myös päivittäistavarakaupalla.

Asuntotyypit:
1h+kt 28,0 m²
2h+kt 40,0 m²
2h+kt+s 44,0 – 54,0 m²
3h+kt+s 63,5 – 67,0 m²
4h+kt+s 76,5 m²

A-talo on valmistunut 30.6.2021. B- sekä C-talo ovat valmistuneet marraskuun lopussa 2021.

Kohteelle on merkitty 54 autopaikkaa ja asuntoja on 103. Autopaikat jaetaan jonotuksen kautta ensisijaisesti isommille asunnoille (76,5m2, 67m2, 63,5m2, osa 54m2). Mikäli isompien asuntojen asukkaat eivät tarvitse autopaikkaa, voidaan pienempien asuntojen asukkaille (40m2, 44m2, 46,5m2, osa 54m2) antaa autopaikka.

Tarjoamme kaikkia kohteen vielä vapaana olevia asuntoja noin kahden viikon välein. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki kohteen asunnot.

Alkup. asomaksu: 22 890,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Lehtinen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Suomen suurimman puukerrostalokokonaisuuden ASO-asunnot valmistuivat – vielä muutama koti vapaana

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on valmistunut kaikkiaan 103 uutta asumisoikeusasuntoa, kolmeen puukerrostaloon. Modernit asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon puukerrostalokokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke. Lähes kaikki ASO-asunnot ovat jo löytäneet asukkaansa, mutta vapaana on vielä muutamia asuntoja.

Lue lisää