Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt | 40,0 m²
Aihkinkatu 6 B | Tampere

Asumisoikeusmaksu 23 993 €
Käyttövastike 546 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Vuores
Osoite Aihkinkatu 6 B, 33870 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt - kaksio
Pinta-ala 40,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 23 992,87 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 545,71 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 20,50 €/kk, Autokatospaikka 32,00 €/kk, Autohallipaikka 37,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Neljännen kerroksen kaksio toimivalla ja persoonallisella pohjaratkaisulla. Keittiön kalustevälitilasta avautuu näkymä olohuoneen puolelle. Tilava lasitettu parveke suuntautuu korttelin sisäpihalle länteen.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan.

Tälle asunnolle ei ole heti tarjolla autopaikkaa. Alueella on 30.8. tiedon mukaan useita yhteiskäyttöautoja, joita asukkaat voivat vuokrata omiin tarpeisiinsa.

Asukkaiden käytössä on ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja sekä pesula ja kuivaushuoneita. Korttelin yhteisellä sisäpihalla sijaitsee leikki- ja oleskelualue.

Modernit ja valoisat vuonna 2021 valmistuneet asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon kokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke. Isokuusen alue sijaitsee Vuoreksen pohjoisosassa ja alue on yksi suurimmista nykyaikaisista puukaupunkiympäristöistä Suomessa. Tampereen keskustaan on matkaa noin seitsemän kilometriä.

Vuores on viheralueiden ja vesistöjen ympäröimä ekologinen kaupunginosa, jossa on mahtavat puitteet ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Vuoreksessa on kaksi lähikauppaa ja kaksi ravintolaa sekä kahvila. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten päiväkoti, yhtenäiskoulu, neuvola ja hammashoitola. Isokuusessa on lisäksi oma päiväkoti sekä koulu esi- ja alkuopetuksen luokille.

Alkup. asomaksu: 23 119,00 € indeksikorotus: 873,87 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Kaleva Iris
045 7734 3841
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Suomen suurimman puukerrostalokokonaisuuden ASO-asunnot valmistuivat – vielä muutama koti vapaana

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on valmistunut kaikkiaan 103 uutta asumisoikeusasuntoa, kolmeen puukerrostaloon. Modernit asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon puukerrostalokokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke. Lähes kaikki ASO-asunnot ovat jo löytäneet asukkaansa, mutta vapaana on vielä muutamia asuntoja.

Lue lisää