Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+kt+s 65,5 m²

Manttaalitie 6 37500 Lempäälä

Asumisoikeusmaksu 34 065,00 €
Käyttövastike 739,86 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lempäälä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lempäälä, Ryynikkä
Osoite Manttaalitie 6, 37500 Lempäälä
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 65,5 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.11.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 34 065,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 739,86 €/kk
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka, alakansi 60,00 €/kk, Autohallipaikka 70,00 €/kk
Lisätietoja Vapaat asunnot sijaitsevat kerroksissa 3 ja 4. Hinnat ovat alkaen hintoja.

Ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa. Lisäksi olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke suuntaa pohjoiseen eli sisäpihalle päin. Voit nauttia oman saunan löylyistä silloin, kun sinulle sopii. Makuuhuoneet ovat tilavat ja asumismukavuutta tuo erillinen vaatehuone.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää kunnan asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Lempäälän kunnan Asuntotoimen yhteystiedot ovat: os. Tampereentie 8, 37500 Lempäälä, puh. 050 383 0638. Saatuasi järjestysnumeron voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa https://ta.fi/asohakemus.

Lempäälän ydinkeskustaan on rakenteilla 39 asunnon asumisoikeuskerrostalo, jonka arvioitu valmistumisajankohta on marraskuussa 2021. Manttaalitie 6 on osa Lempäälän Myllykorttelia.

Talossa on asuntoja monenlaiseen elämäntilanteeseen tehokkaista kaksioista tilaviin kolmioihin. Lisäksi katutasossa on yksi liiketila, jossa toimii päiväkoti.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisen pikkukadun varrella, kuitenkin keskeisellä sijainnilla. Kaikki tarpeellinen ja tarpeeton löytyy läheltä hyvien liikenneyhteyksien päästä, halusit sitten kuntoilla, nauttia kulttuurista, matkustaa junalla, opiskella, rauhoittua tai syödä hyvin. Lähikauppa ja apteekki ovat tien toisella puolella eikä lähimpään ravintolaankaan ole kuin kivenheiton verran matkaa.

Kävelyetäisyydellä on myös upea Lempäälän uimaranta. Tampereen keskustaan on matkaa noin 25 kilometriä. Matkan voi taittaa vaivattomasti bussilla, junalla tai omalla autolla. Lempäälän rautatieasema sijaitsee aivan kohteen läheisyydessä.

Asuinrakennuksen katutasokerroksessa sijaitsevat pesula, kuivaushuone, sekä lämpimät verkkoseinäiset irtaimistovarastot. Ulkoiluvälinevarasto sijaitsee sisäpihalla kylmässä piharakennuksessa. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat. Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä ja luovat pohjan monen tyyliselle sisustukselle. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Sisäpihalla sijaitsevat leikki- ja oleskelualueet sekä grillikatos ovat yhteiskäytössä korttelin muiden asuintalojen ja liiketilan päiväkodin kanssa. Kohteen käyttöön tulee 30 autopaikkaa, joista 8 sijaitsee pihakannen alla olevassa kylmässä pysäköintihallissa. 22 autopaikkaa on osoitettu läheisestä Lempon Parkin pysäköintilaitoksesta.

Hissillisessä kerrostalossa on yksi porras ja rakennus on osittain neljäkerroksinen, osittain kuusikerroksinen. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja osassa asunnoista on joko lasitettu parveke tai pihaterassi. Osassa kaksioista ja kolmioista on arjen apuna vaatehuone ja erillis-WC.

Alkup. asomaksu: 34 065,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti