Asumisoikeus

Uudiskohde 2h+kt 43,5 m²

Makkarajärvenkatu 80 B 33720 Tampere

Asumisoikeusmaksu 18 025,00 €
Käyttövastike 499,50 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Hervantajärvi
Osoite Makkarajärvenkatu 80 B, 33720 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt - kaksio
Pinta-ala 43,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 28.02.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 18 025,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 499,50 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 18,00 €/kk, Autokatospaikka 30,00 €/kk
Lisätietoja Viimeiset vapaat asunnot nyt haettavissa! Seuraava tarjouskierros alkaa 2.7.

Vapaat asunnot sijaitsevat 2, 4 ja 5 kerroksessa.

Toimivapohjainen kaksio, jossa keittiö ja saareke yhdistyvät saarekkeella yhtenäiseksi avoimeksi tilaksi. Tilava vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä. Lasitettu parveke pohjoisen suuntaan.

Katso myös kohteen muiden asuntojen ilmoitukset. Kohteen arvioitu valmistumisaika on helmikuun lopussa 2022.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: ta.fi/asohakemus.

Etelä-Tampereelle Hervantajärvelle aivan raitiotien päätepysäkin viereen on rakenteilla uusi asumisoikeuskerrostalo. Hissilliseen 5-kerroksiseen taloon tulee 39 asuntoa. Kohde on savuton. Makkarajärvenkatu 80 B -kohteen arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2022.

Makkarajärvenkatu 80 B- kohteessa on asuntoja eri elämäntilanteisiin saunattomista pikkukaksiosta tilaviin neljän huoneen saunallisiin perheasuntoihin. Jokaisella asunnolla on oma lasitettu parveke ja osassa asunnoista on sauna ja vaatehuone. Alimman kerroksen asunnoilla on lasitetun parvekkeen lisäksi oma pieni asuntopiha. Isoimmissa perheasunnoissa arjen apuna on kaksi wc:tä. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota arjen toimivuuteen.

Talossa on hyvät yhteiset tilat. Talon asukkaiden käytössä ovat kuivaushuone, talopesula, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä välinehuolto- ja monitoimitila. Jokaiselle asunnolle on oma lämmin irtaimistovarasto. Postipalveluja varten on tilavaraus. Sisäpihalla on suojaisa leikki- ja oleskelualue, joka on yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden kanssa. Yhtiöllä on lämpöpistokkeellisia autokatospaikkoja sekä lämpöpistokkeellisia pihapaikkoja, joista yksi on varattu liikuntaesteisille.

Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jääkaappipakastin, isommissa huoneistoissa jopa kaksi. Asunnoissa on tilavaraus 60 cm astianpesukoneelle. Materiaalivalinnat ovat tyylikkäitä ja sopivat moneen makuun. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Kaikilla asunnoilla on oma lasitettu parveke.

Makkarajärvenkatu 80 B sijaitsee Hervannan eteläpuolella Ruskontien toisella puolen. Asuinpaikkana uusi asuinalue Hervantajärvi on ihanteellinen läheisellä Hervannan alueella työskenteleville tai opiskeleville. Reilussa kahdessakymmenessä minuutissa suhahtaa ratikalla suoraan Tampereen keskustaan. Myös yhteydet linja-autolla ja omalla autolla ovat hyvät.

Hervannan kattavat ja monipuoliset palvelut sekä opiskelumahdollisuudet ovat noin 1,5 km päässä. Lähikaupat ja Duo-kauppakeskus, kirjasto, terveyspalvelut ja lukuisat ravintolat ovat palvelevat hervantalaisia ja tulevia hervantajärveläisiä. Hervantajärveltä ei halutessaan tarvitse poistua kauaksi harrastamaan, sillä läheinen Hervanta on täynnä harrastusmahdollisuuksia. Hervannasta löytyy niin oma jää- kuin uimahallikin. Löytyypä kaupunginosasta myös oma tennishalli ja frisbeegolfrata sekä lukuisia kuntosaleja. Vehreä ja puhdas luonto on iso osa Hervantajärven asuinalueen viehätystä. Hervantajärven luonnonsuojelualueella viihtyy koko perhe luontopoluilla patikoiden tai hiihtäen ja kesäpäivää on mukava viettää läheisellä uimarannalla. Uusi asuinalue hurmaa varmasti luonnon läheisyyttä arvostavan kaupunkilaisen!

Haaveiletko uudesta kodista luonnonrauhassa, lähellä laaja-alaisia palveluita sekä monipuolisia kulkuyhteyksiä? Jos vastasit kyllä, unelmien kotisi saattaa sijaita Hervantajärvellä!

Kohteelle on merkitty 17 autopaikkaa ja asuntoja on 39. Rakennusvaiheessa kohteen autopaikat on varattu ensisijaisesti isommille asunnoille (80m2, 77m2, 68m2, 52,5m2). Mikäli isompien asuntojen asukkaat eivät tarvitse autopaikkaa, voidaan pienempien asuntojen asukkaille antaa autopaikka. Kohteen valmistuttua autopaikat jaetaan jonotuksen kautta.

Alkup. asomaksu: 18 025,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti