Asumisoikeus­asunto Yksiö | 1h+kt | 30,0 m²
Norolanraitti 7 A | Jyväskylä

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 17 211 €
Käyttövastike 414 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Jyväskylä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Jyväskylä, Palokka
Osoite Norolanraitti 7 A, 40270 Jyväskylä
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kt - yksiö
Pinta-ala 30,0 m²
Kerros/kerroksia 6
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 17 211,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 413,57 €/kk
Vesimaksu 19,50 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Näpsäkkä yksiö talon ylimmässä kerroksessa. Tämän kodin neliöt ovat suunniteltu tehokkaasti ja käytännöllisesti. Asunnossa on kokoonsa nähden yllättävän paljon säilytystilaa. Sängyn voi sijoittaa omaan rauhaan sille suunniteltuun syvennykseen ja avonaisen keittiötila/olohuone yhdistelmän vuoksi asunto tuntuu neliöitään suuremmalta. Tämän pienen, mutta tehokkaan kodin kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone ja keittiöstä löytyy paikkavaraus astianpesukoneelle.

Tätä asuntotyyppiä talossa on vain tämä yksi ja ainoa, joten jätäthän pian hakemuksen, mikäli tuntuu, että tämä voisi olla juuri sinun uusi kotisi.

Toukokuun 2022 loppuun mennessä A-taloon sopimukseen johtaneen varauksen tehneille vakuusmaksu yhden kuukauden käyttövastikkeen suuruinen. Etu koskee vain uusia varauksia/sopimuksia.

Palokan keskustan tuntumaan, osoitteeseen Norolanraitti 7, on valmistunut/valmistumassa uusia viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. A-talon 43 asuntoa ovat jo muuttovalmiita - ensimmäiset asukkaat pääsivät kantamaan muuttokuormansa uusiin koteihinsa maaliskuun 2022 lopussa. B-talon 54 asuntoa valmistuvat kesällä 2022. Tästä osoitteesta tulee siis löytymään uusi koti lähes sadalle perheelle. Molemmissa taloissa on vielä vapaita asuntoja.

Valmistumisajankohdat:

A-talo 31.3.2022
B-talo 30.6.2022 (arvioitu)

Asuntoihin on jatkuva haku.

Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 30 m2:n yksiöstä aina 82 m2:n neliöihin, joten sopivia vaihtoehtoja löytyy lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin. Kellarikerroksen asuntoja sekä parvekkeetonta yksiötä lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on parvekelasitus.

Osassa asunnoista on oma sauna ja osa on saunattomia. Saunattomien asuntojen asukkaatkin pääsevät halutessaan nauttimaan löylyistä varaamalla saunavuoron taloyhtiön saunasta. Yleisistä tiloista löytyy saunan lisäksi myös mm. pesulatila, kuivaushuone, kerhotila sekä varastotilat.

Talolle on varattu LPA-alueelta yhteensä 59 autopaikkaa, joista 32 on katoksessa ja 27 avopaikkoja.

Norolanraitti 7 sijaitsee Palokan palveluiden läheisyydessä, mm. terveyasema ja lähin kauppa sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Palokankeskuksen isommat marketitkin sijaitsevat vain 2,5 kilometrin päässä. Myös Seppälän alueen palvelut ovat helposti tavoitettavissa (n. 4 km). 1,5 kilometrin säteellä sijaitsee myös Palokan yhtenäiskoulu (1.-9.lk), useita päiväkoteja, liikuntapuisto sekä uimarantoja.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki huoneistot. Samojen asuntotyyppien asumisoikeusmaksut ja käyttövastikkeet muuttuvat kerroksesta riippuen. Ilmoituksessa näkyvät hinnat ovat alkaen-hintoja.

Alkup. asomaksu: 17 211,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Kokkonen Maiju
045 7734 3805
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Luonto ja hyvät lähipalvelut kutsuvat asumaan Jyväskylän Palokkaan

Jyväskylän Palokka on ihanteellinen asuinalue luontoa ja palvelujen läheisyyttä arvostavalle. Upeat ulkoilumahdollisuudet ja hyvät lähipalvelut takaavat, että Palokassa viihtyvät hyvin niin yksinasuvat, pariskunnat kuin lapsiperheetkin. TA:lla on alueella useita asumisoikeustaloja, joissa on asuntoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

Lue lisää