Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 59,5 m²
Norolanraitti 7 B | Jyväskylä

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 27 583 €
Käyttövastike 663 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Jyväskylä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Jyväskylä, Palokka
Osoite Norolanraitti 7 B, 40270 Jyväskylä
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 59,5 m²
Kerros/kerroksia K
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.06.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 27 583,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 662,88 €/kk
Vesimaksu 19,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 25,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Erittäin tilava kaksio talon alimmassa kerroksessa. Tähän kotiin on oma sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Asunto soveltuukin siis erinomaisesti esim. koiran omistajalle. Säilytystilaa tässä asunnossa on runsaasti, sillä eteisen jatkeena on tilava vaatehuone ja toinen vaatehuone löytyy makuuhuoneen yhteydestä. Keittiötila on mukavan väljä ja siihen mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Oma saunan löylyistä pääsee tässä kodissa nautiskelemaan aina, kun siltä tuntuu.

Palokan keskustan tuntumaan, osoitteeseen Norolanraitti 7, on valmistunut/valmistumassa uusia viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. A-talon 43 asuntoa ovat jo muuttovalmiita - ensimmäiset asukkaat pääsivät kantamaan muuttokuormansa uusiin koteihinsa maaliskuun 2022 lopussa. B-talon 54 asuntoa valmistuvat kesällä 2022. Tästä osoitteesta tulee siis löytymään uusi koti lähes sadalle perheelle. Molemmissa taloissa on vielä vapaita asuntoja.

Valmistumisajankohdat:

A-talo 31.3.2022
B-talo 30.6.2022 (arvioitu)

Asuntoihin on jatkuva haku.

Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 30 m2:n yksiöstä aina 82 m2:n neliöihin, joten sopivia vaihtoehtoja löytyy lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin. Kellarikerroksen asuntoja sekä parvekkeetonta yksiötä lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on parvekelasitus.

Osassa asunnoista on oma sauna ja osa on saunattomia. Saunattomien asuntojen asukkaatkin pääsevät halutessaan nauttimaan löylyistä varaamalla saunavuoron taloyhtiön saunasta. Yleisistä tiloista löytyy saunan lisäksi myös mm. pesulatila, kuivaushuone, kerhotila sekä varastotilat.

Talolle on varattu LPA-alueelta yhteensä 59 autopaikkaa, joista 32 on katoksessa ja 27 avopaikkoja.

Norolanraitti 7 sijaitsee Palokan palveluiden läheisyydessä, mm. terveyasema ja lähin kauppa sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Palokankeskuksen isommat marketitkin sijaitsevat vain 2,5 kilometrin päässä. Myös Seppälän alueen palvelut ovat helposti tavoitettavissa (n. 4 km). 1,5 kilometrin säteellä sijaitsee myös Palokan yhtenäiskoulu (1.-9.lk), useita päiväkoteja, liikuntapuisto sekä uimarantoja.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki huoneistot. Samojen asuntotyyppien asumisoikeusmaksut ja käyttövastikkeet muuttuvat kerroksesta riippuen. Ilmoituksessa näkyvät hinnat ovat alkaen-hintoja.

Alkup. asomaksu: 27 583,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Kokkonen Maiju
045 7734 3805
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Luonto ja hyvät lähipalvelut kutsuvat asumaan Jyväskylän Palokkaan

Jyväskylän Palokka on ihanteellinen asuinalue luontoa ja palvelujen läheisyyttä arvostavalle. Upeat ulkoilumahdollisuudet ja hyvät lähipalvelut takaavat, että Palokassa viihtyvät hyvin niin yksinasuvat, pariskunnat kuin lapsiperheetkin. TA:lla on alueella useita asumisoikeustaloja, joissa on asuntoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

Lue lisää