Asumisoikeus­asunto Yksiö | 1h+kt | 37,5 m²
Poutuntie 2c A | Nokia

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 20 514 €
Käyttövastike 463 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Nokia - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Nokia, Keskusta
Osoite Poutuntie 2c A, 37100 Nokia
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kt - yksiö
Pinta-ala 37,5 m²
Kerros/kerroksia 6
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.08.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 20 514,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 462,76 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autokatospaikka 25,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Asunto on tarjottu hakemuksensa jättäneille. Tarjouskierros päättyy tarjouksen saaneiden hakijoiden kesken 23.8.2022.

Viimeiset vapaat asunnot myynnissä!
Vapaa asunto sijaitsee toiseksi ylimmässä 6.kerroksessa.

Saunaton yksiö, jossa olohuone ja keittotila ovat yhtenäistä tilaa, josta on kulku lasitetulle etelään suuntautuvalle parvekkeelle. Olohuoneen yhteydessä on suojaisa alkovi sängylle. Asunnossa on lisäksi vaatehuone.

Tälle asunnolle ei ole heti tarjolla autopaikkaa.

Kohteen arvioitu valmistuminen on elokuun lopussa 2022.

TA-Yhtiöt rakentaa Nokian ydinkeskustaan hissillisen 7-kerroksisen kerrostalon, jossa tulee olemaan 39 asumisoikeuskotia. Poutuntie 2c on osa Nokian kaupungin vuonna 2018 järjestämän suunnittelukilpailun voittanutta ”Helminauha” ehdotusta. Poutuntien kerrostalojen muodostama alue sijaitsee kaupungin sisääntuloväylän varrella ja on kaupunkikuvallisesti merkittävällä paikalla. Alueen suunnittelussa on pyritty korkealaatuiseen kokonaisuuteen.

Poutuntie on ihanteellinen asuinpaikka erityisesti sinulle, joka arvostat palveluiden läheisyyttä ja hyviä liikenneyhteyksiä. Kävelymatkan etäisyydellä on useita liikkeitä, joista saat lähes kaiken tarvittavan. Matka Tampereellekin taittuu nopeasti ja vaivattomasti, sillä linja-autopysäkki on kohteen välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereen keskustaan kestää noin puoli tuntia. Junan asemalaiturille kävelet muutamassa minuutissa ja junalla matkustat Tampereelle alle vartissa. Omaa autoa arvostavalle kohteelta on sujuvat liikenneyhteydet moottoritietä Tampereelle sekä E12-tietä Helsingin ja Vaasan suuntiin. Kohteen asukkaille varatut 24 autopaikkaa sijaitsevat autokatoksissa.

Alle kilometrin etäisyydeltä löytyy ala- ja yläkoulu. Tällä hetkellä vielä rakenteilla oleva toisen asteen opiskelukampus ”Silta” tulee myös olemaan lyhyen kävelymatkan päässä. Kampuksen on arvioitu valmistuvan kesällä 2022. Perheen pienimmille alueella on useita päiväkoteja, joista lähimpään on matkaa puoli kilometriä.

Harrastusmahdollisuuksista alueella on suorastaan runsauden pulaa. Voit käydä virkistävällä pulahduksella Nokian uimahallissa, lukemassa päivän lehden Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa, vuokrata SUP-laudan Vihnuksen uimarannasta, heittää frisbeetä Penttilänpuiston frisbeegolfradalla tai vain ottaa rennosti ja nauttia Poutunpuistossa ja Pirkkalaistorilla järjestettävästä kulttuuritarjonnasta.

Kohteessa tulee olemaan monipuolisesti erikokoisia asuntoja, toimivilla pohjaratkaisuilla monenlaisiin elämäntilanteisiin sopien. Pienimmät asunnot ovat 37,5 m² saunattomia yksiöitä ja suurimmat 65,5 m² saunallisia kolmioita. Asunnoissa on ajattoman tyylikkäät pintamateriaalit; harmahtava laminaattilattia, valkoiseksi maalatut seinät ja laatoitettu pesuhuone. Asuntojen parvekkeet ovat lasitetut ja ikkunoissa on sälekaihtimet. Pesuhuoneissa on allas- ja peilikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Keittiöissä on jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle.

Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto, jotka ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Väestönsuojassa on jokaiselle asunnolle oma irtainvarasto.

Huoneistoluettelo:
4 kpl 1h+kt 37,5 m2
3 kpl 1h+kt 38 m2
3 kpl 1h+kt 42,5 m2
3 kpl 1h+kt 43 m2
6 kpl 2h+kt 49,5 m2
7 kpl 2h+kt+s 55 m2
7 kpl 3h+k+s 64,5 m2
6 kpl 3h+k+s 65,5 m2

Kohteelle on merkitty 24 autopaikkaa ja asuntoja on 39. Rakennusvaiheessa kohteen autopaikat on varattu ensisijaisesti isommille asunnoille (65,5m2, 64,5m2, 55m2, osa 49,5m2). Mikäli isompien asuntojen asukkaat eivät tarvitse autopaikkaa, voidaan pienempien asuntojen asukkaille (37,5m2, 38m2, 42,5m2, 43m2, osa 49,5m2) antaa autopaikka. Kohteen valmistuttua autopaikat jaetaan jonotuksen kautta.

Lähetämme asuntotarjouksia noin kahden viikon välein kaikille hakemuksen jättäneille. Tarjoamme kaikkia kohteen vielä vapaana olevia huoneistoja. Nettisivuilla näkyvät huoneistot ovat esimerkkejä kohteen asunnoista. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki kohteen asunnot.

Alkup. asomaksu: 20 514,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 01.09.2022 
Katso kartta

Myynti

Lehtinen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti