Vuokra-asunto | valintarajat Viisiö | 5h+k | 119,0 m²
Lounatuuli 13 A | Naantali

Uudiskohde

Vuokra 1 528,35€/kk


Lue lisää valintarajoista Täytä asuntohakemus Tulostettava vuokrahakemus (pdf) Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Naantali, Luonnonmaa
Osoite Lounatuuli 13 A, 21100 Naantali
Asumismuoto Vuokra-asunto | valintarajat
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+k - viisiö
Pinta-ala 119,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Vuokra 1 528,35 €/kk
Vakuusmaksu 3 056,70
Lisätietoja Naantaliin Lounatuulen asuntomessualueelle on valmistumassa 21 asunnon rivitalokokonaisuus. Messualueen korkeimmalle kohdalle nousee laadukkaita vuokra-asuntoja. Kooltaan asunnot ovat 66 m² kolmioita, 95 m² neljän huoneen asuntoja sekä 119 m² viiden huoneen asuntoja. Asunnot ovat kaksitasoisia, ja niissä on korkeat kahden kerroksen olohuoneet. Osassa asunnoista on oma sauna.

Kallioiselta ja mäntymetsäiseltä tontilta avautuu upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Nykyistä saaristolaisluontoa säästetään ja jätetään luonnontilaiseksi kaikkialla missä se on mahdollista.

Pitkälti energiaomavaraisen yhtiön lämmitysmuotona on maalämpö. Taloissa on lattialämmitysjärjestelmä, ja jokaisen asunnon olohuoneessa on lisäksi viilennyslaite. Talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit, joiden avulla tuotetaan sähköä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttöön. Ylijäävää sähköä voidaan tallentaa teknisissä tiloissa akkuihin.

Kohteen erikoisuutena on puukiukaalla varustettu pihasaunarakennus. Pihalle tulee istutus- ja viljelylaatikoita, oleskelualue sekä lasten leikkimetsäksi nimetty leikkialue. Pihalla on myös hulevesikosteikko, johon sadevedet johdetaan.

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella. Lounatuuleksi nimetystä asuntomessualueesta valmistuu merellinen ja luonnonläheinen asuinalue, joka rakentuu saariston luontoa kunnioittaen jyhkeiden kallioiden päälle. Messualueelle on tulossa yhtiömuotoista asumista, vapaa-ajan asuntoja ja noin 20 pientaloa. Tonttien ympärille tullaan jättämään viheralueita ja alueen energiaratkaisuja on huomioitu alueella monin tavoin.

Talot valmistuvat kesän 2022 asuntomessuille, ja muuttamaan pääsee elo-syyskuun vaihteessa.

Ensimmäinen hakuaika asuntoihin on 20.5.-6.6.2022.
Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA:n tulorajoituksia. Näissä asunnoissa asukasvalintakriteereinä on ainoastaan hakijaruokakunnan tulot. Asunnon tarvetta tai varallisuutta ei tarvitse selittää. Mikäli rajat täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan asuntoon valita myös rajat ylittävä hakija. Lisätietoja löytyy oheisen linkin takaa: https://www.ara.fi/fi-FI/ARAasuntokanta/Lyhyen_korkotukilainan_ARAvuokraasunnot.
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Vuokraus

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti