Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 47,0 m²
Varsanpolku 1a | Kuopio

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 19 041 €
Käyttövastike 513 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kuopio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kuopio, Jynkkä
Osoite Varsanpolku 1a, 70780 Kuopio
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 47,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.07.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 19 041,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 512,73 €/kk
Vesimaksu 18,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Varsanpolku 1a -osoitteeseen on rakenteilla 24 uutta asumisoikeusasuntoa.

Valittavaksi tulee saunallisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin, kaksioista neliöihin, , kooltaan 44,0-92,5 m².Varsanpolku sijaitsee lapsiperheiden suosimassa Jynkän kaupunginosassa noin 6-8 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Vehreässä ja väljästi rakennetussa alle 3 500 asukkaan Jynkässä luonto on läsnä. Alueella on useita lampia, kauniita metsämaisemia ja monipuolisia ulkoilureittejä.

Varsanpolun uudet asumisoikeusasunnot rakentuvat lapsiperheiden kannalta loistavalle sijainnille, sillä saman kadun varrella sijaitsee Jynkänlahden koulu (luokat 7-9), uusi leikkipuisto ja lähin päiväkotikin on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Uudehko Jynkän koulu (esikoulu ja luokat 1-6) sekä kirjasto sijaitsevat noin kilometrin päässä. Alueella on myös toinen päiväkoti, nuoriso-/monitoimitalo Monari ja useita leikkipaikkoja.

Kesäisin Jynkässä pääsee helposti uimaan tai vaikka pelaamaan jalkapalloa. Talvella voi hiihtää valaistulla kuntohiihtoladulla, pelata jääkiekkoa tai luistella. Lippumäen urheilualue laajoine urheilumahdollisuuksineen, uimahalli ja Jynkänvuoren ulkoilumahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä.

Alueella toimiva Jynkkä-Leväsen asukasyhdistys järjestää asukkaille kerhotoimintaa, kuten puistojumppaa, neulekahvilaa ja kädentaitokerhoa, sekä osallistuu aktiivisesti alueen edistämiseen ja kehittämiseen.

Jynkän oma päivittäistavarakauppa ja apteekki ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Lisää palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia on lyhyen ajomatkan päässä Petosella sekä Kolmisopen kauppakeskuksessa.

Asuntoja 24 kpl

2h+kt+s, 3h+kt+s, 4h+kt+s

Pinta-alat 44 m² - 92,5 m²

Arvioitu valmistumisajankohta on 07/2022.

Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa. Tupakointi on sallittu ainoastaan mahdollisella erikseen osoitetulla tupakointipaikalla.

Alkup. asomaksu: 19 041,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Vartiainen Sini
045 7734 9258
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti