Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 72,5 m²
Valkamantie 2b A | Siilinjärvi

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 27 357 €
Käyttövastike 691 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Siilinjärvi - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Siilinjärvi, Siilinpää
Osoite Valkamantie 2b A, 71800 Siilinjärvi
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 72,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.09.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 27 357,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 690,62 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 25,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapaana kodikas kahden makuuhuoneen kulmahuoneisto. Tilavan eteisen yhteydessä erillis-WC lisäämässä asumismukavuutta ja arjen sujuvuutta. Keittotilan ja olohuoneen välissä moderni niemeke. Käytännöllinen koti tarjoaa puitteet rauhalliseen ja huolettomaan asumiseen.

Koti rauhallisessa taajamassa Siilinjärvellä

Viihtyisään Siilinjärven kuntaan on rakenteilla 36 uutta asumisoikeusasuntoa osoitteeseen Valkamantie 2b. Siilinpään asuinalue sijaitsee keskustan itäpuolella n. 1,5 kilometrin päässä keskustassa.
Näissä uusissa kodeissa voi nauttia rauhallisesta elämäntahdista ja Siilinjärven kauniista maisemista.

Keskustan läheisyydestä alkava ainutlaatuinen harjualue tarjoaa upeat retkimaisemat koko perheelle. Siilinjärven asukkaat nauttivat luonnonsuojelualueista, rehevistä vesistöistä ja monipuolisista lehdoista.

Uusien asumisoikeuskotien läheisyydessä on Siilinjärven suurin alakoulu, Siilinlahden koulu (luokat 1-6), joka sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla.

Alueelta löytyvät myös kesäteatteri, vierasvenesatama, urheilualue ja kunnan suosituin uimaranta. Siilinjärven lukio ja Ahmon koulu (luokat 7-9) sijaitsevat alle kilometrin päässä Ahmolla. Lapsiperheiden iloksi Siilinjärveltä löytyy myös 11 päiväkotia.

Keskustan kattavat palvelut ovat lähellä, noin 1,5 kilometrin päässä. Kävellen tai pyöräillen keskustaan pääsee oikoreittiä, jolloin matka lähes puolittuu. Siilinjärven alueella on hyvät palvelut ja toimivat liikenneyhteydet. Moottoritietä pitkin pääsee tarvittaessa nopeasti Kuopioon.


Asuntoja 36 kpl

1h+kt+s, 2h+kt+s, 3h+kt+s, 4h+kt+s

Pinta-alat 40,5 m² … 77,5 m²

Lähetämme asuntotarjouksia noin kahden viikon välein kaikille hakemuksen jättäneille. Tarjoamme kaikkia kohteen vielä vapaana olevia huoneistoja. Nettisivuilla näkyvät huoneistot ovat esimerkkejä kohteen asunnoista. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki kohteen asunnot.

Kohteen arvioitu valmistuminen 09/2022.

Alkup. asomaksu: 27 357,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Machul Sanna
040 922 2454
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti