Omistusasunto Kolmio | 3h+kt+s | 93,0 m²
Tuulensuunkatu 25 A 21 | Naantali

Myyntihinta 187 250,00 € Velaton hinta 535 000,00 €
Velkaosuus 347 750,00 €


Kohdesivu
Sijainti Naantali, Kantakaupunki
Osoite Tuulensuunkatu 25 A 21, 21100 Naantali
Asumismuoto Omistusasunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 93,0 m²
Kerros/kerroksia 5
Lämmitys Määrittämätön. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 29.03.2024
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Myyntihinta 187 250,00 €
Velaton hinta 535 000,00 €
Velkaosuus 347 750,00 €
Hoitovastike 414,00 €/kk
Rahoitusvastike 582,00 €/kk
Lisätietoja Asunto Oy Naantalin Estelle nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Naantalin parhaalla paikalla sijaitseva keskustakortteli valmistuu upeaksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, kun Asunto Oy Naantalin Estelle rakennetaan aiemmin valmistuneen Asunto Oy Naantalin Victorian viereen.

Sigge Arkkitehtien suunnittelema Asunto Oy Naantalin Estelle koostuu kahdesta kerrostalosta, joihin tulee 40 korkeatasoista omistusasuntoa. Talot rakennetaan omalle tontille osoitteeseen Tuulensuunkatu 25.

Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu suojaisa sisäpiha asukkaiden viihtyisäksi tapaamispaikaksi. Vehreän korttelipihan keskiössä ovat tyylikkäät viherkatoilla varustetut saunat oleskelutiloineen sekä kerhotilat. Autohalli sekä irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat katutasossa, josta pääsee tilavalla hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen. Kivijalan nykyaikaiset liiketilat tulevat entisestään lisäämään Naantalin keskustan monipuolisia palveluja.

Laajasta asuntovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin, myös vapaa-ajan kodiksi. Valittavana on 31,5 – 95,5 m² yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä.

Monipuolisissa ja käytännöllisissä pohjaratkaisuissa keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke. Tilantuntua lisätään suurilla lähes lattiaan saakka ulottuvilla upeilla lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Sisäänvedetyt parvekkeet on lasitettu.

Alimman kerroksen sisäpihan puoleisten asuntojen erikoisuutena on oma terassi. Ylimmän kerroksen uniikeissa kolmioissa voi rentoitua omassa saunassa ja vilvoittelupaikan voi valita kahdesta upeasta lasitetusta terassiparvekkeesta.

Vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja parantaa huoneistojen kalustettavuutta. Asuntoihin tulee DNA:n taloyhtiölaajakaista, ovipuhelinjärjestelmä ja iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Katso kaikki huoneistot ja hintatiedot: https://ta.fi/estelle .

Hinta- ja muut tiedot ovat alustavia tietoja, joita tarkennetaan ennakkomarkkinoinnin aikana.

Pääomavastike 1 -arvio (vain korko): 582 €/kk. Pääomavastike 2 -arvio (korko ja lyhennys): 1460 €/kk.

Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu.
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti