Vuokra-asunto Neliö | 4h+k+s | 100,0 m²
Vermonkuja 6 | Espoo

Vuokra 1 590,00€/kk


Täytä asuntohakemus Tulostettava asuntohakemus Ota yhteyttä Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Vermo
Osoite Vermonkuja 6, 00370 Espoo
Asumismuoto Vuokra-asunto
Talotyyppi Paritalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 100,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 1994
Vuokra 1 590,00 €/kk
Vakuusmaksu 3 180,00
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Viehättävästä ja luonnonläheisestä ympäristöstä vuokrattavana paritalohuoneisto. Asunto on kahdessa tasossa. Alakerrasta löytyvät avara olohuone ja tilava keittiö sekä yksi makuuhuoneista. Olohuoneesta on käynti omalle suojaisalle takapihalle. Yläkerrassa sijaitsevat kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna. Portaiden alus on hyödynnetty varastotilaksi. Lisäsäilytystilaa tuo yläkerrassa sijaitseva vaatehuone sekä sisääntulon yhteydessä oleva kylmävarasto ja väestönsuojassa sijaitseva lämminvarasto.

Espoon ja Helsingin rajalla Vermossa sijaitsee viiden paritalon muodostama yhtiö, jossa jokaisella asunnolla on mukava pieni piha-alue. Nämä 1- ja 2 kerroksiset asunnot sijaitsevat erittäin hyvällä paikalla aivan Leppävaaran palveluiden lähettyvillä. Runsaan puuston ansiosta sijainti on todella rauhallinen ja viihtyisä. Mäkkylän junapysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Vuokraus

Kurri Aleksi
040 9225 380
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti