Vuokra-asunto Neliö | 4h+k+s+khh | 118,0 m²
Nuottatie 1 | Espoo

Vuokra 1 900,00€/kk


Täytä asuntohakemus Tulostettava asuntohakemus Ota yhteyttä Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Nuottaniemi
Osoite Nuottatie 1, 02230 Espoo
Asumismuoto Vuokra-asunto
Talotyyppi Paritalo
Huoneisto 4h+k+s+khh - neliö
Pinta-ala 118,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Suora sähkölämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde sähkö. Lämmitys maksettava erikseen.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2004
Energiatehokkuusluokka E2013
Vuokra 1 900,00 €/kk
Vakuusmaksu 3 800,00
Lämmityskulut Sähkö kulutuksen mukaan.
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Arvostetulla Espoon Nuottalahden alueella tarjolla moderni ja tyylikäs paritaloasunto. Korkeakattoinen olohuone yhdistettynä tilavaan keittiöön luo asuntoon mahtavaa ilmavuutta ja avaruutta. Korkeista ikkunoista tulvii ihastuttavasti luonnonvaloa. Omassa rauhassaan sijaitsevat makuuhuoneet ovat tilavat ja niissä on hyvin säilytystilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on parveke. Tilavat kodinhoito- ja pesutilat tarjoavat hyvät puitteet arjen sujuvalle pyörittämiselle. Alakerran lämminvarasto tuo reilusti lisäsäilytystilaa. Vuokralaisella on käytössään kaksi autopaikkaa yksi katoksessa ja toinen ulkona.

Nuottatie 1 sijaitsee arvostetulla alueella Espoon Nuottalahdessa. Taloyhtiö muodostuu neljästä laadukkaasta kaksikerroksisesta paritaloasunnosta. Nuottalahden tunnelma on merellinen ja Espoon venesatamaan pääseekin kävellen reilussa viidessä minuutissa. Läheltä löytyvät koulut ja päiväkodit sekä kauppakeskus Ison Omenan tarjoamat palvelut. Alueella liikennöivät hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Jokaiselle huoneistolle kuuluu sähköpistokkeellinen katospaikka sekä lisäksi sähköpistokkeellinen avopaikka.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Vuokraus

Corda Miro
040 9222 781
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti