Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 75,5 m²
Sulkakuja 6 | Oulu

Asumisoikeusmaksu 21 469 €
Käyttövastike 651 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Oulu - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Tähän asuntoon TA-joustomuutolla! Saat jopa kaksi viikkoa ilmaista muuttoaikaa, kysy lisää myyntineuvottelijalta.
Sijainti Oulu, Kaakkuri
Osoite Sulkakuja 6, 90420 Oulu
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Luhtitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 75,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2001
Energiatehokkuusluokka F2013
Asumisoikeusmaksu 21 468,86 €
Vakuusmaksu 650,40
Käyttövastike 650,40 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 9,00 €/kk, Autokatospaikka 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kaakkurissa heti vapaa valoisa toisen kerroksen kolmio hyvällä pohjaratkaisulla. Asuntoon on mahdollista saada joustomuuttolla 2 viikkoa maksutonta muuttoaikaa. Olohuoneen puolelta käynti omalle parvekkeelle. Asumismukavuutta lisäävät tunnelmallinen sauna sekä erillinen wc. Makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Asunnossa laminaattilattia. Wc/kylpyhuonetilat on vasta remontoitu. Viehättävä koti kaikkien tarvittavien palveluiden läheisyydessä.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää järjestysnumeroa. Oulun järjestysnumeron voi hakea osoitteesta https://www.asumisoikeushakemus.net. Järjestysnumeron saatuanne voitte jättää meille hakemuksen osoitteessa http://ta.fi/asohakemus.

Sulkakuja 6 on 19 asunnon luhtitalokohde Kaakkurissa. Kohteen asuntoja on yhden huoneen asunnoista, aina isoihin perheasuntoihin 4h+k+s.

Lähin koulu, päiväkoti, kirjasto, terveysasema ja Kaakkurin Citymarket ovat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä. Lähistöllä on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kaakkurin Liikuntamaassa on mm. kunto- ja maastopyöräreittejä sekä kuntoportaat. Liikenneyhteydet ovat toimivat niin omalla autolla, pyörällä kuin julkista liikennettä käyttäen.

Alkup. asomaksu: 15 428,55 € indeksikorotus: 6 040,31 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Nissilä Seija
045 7734 3784
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti