Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 74,5 m²
Toivolankuja 3 | Oulu

Asumisoikeusmaksu 23 354 €
Käyttövastike 658 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Oulu - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Oulunsalo
Osoite Toivolankuja 3, 90460 Oulu
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Luhtitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 74,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2004
Energiatehokkuusluokka F2013
Asumisoikeusmaksu 23 353,84 €
Vakuusmaksu 1 kk:n käyttövastiketta/vuokraa vastaava summa
Käyttövastike 657,53 €/kk
Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autokatospaikka 17,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Toivolankujalta on tarjolla viihtyisä alakerran kolmio. Asuntoon vaihdetaan laminaattilattiat ja seinät maalataan. Remontti valmistuu helmikuun 2023 aikana.

Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu. Keittiössä on reilusti kaappitilaa, ja hyvä tila ruokailuryhmälle. Olohuoneessa on reilusti tilaa, joka antaa monia eri mahdollisuuksia kalustukseen. Käynti omalle parvekkeelle on olohuoneesta. Parveke on Toivolankujan puolella.
Makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja molemmissa huoneissa on kaapistot.
Pesuhuoneessa on wc-varustus ja suihku. Oman saunan löylyistä pääset nauttimaan itselle sopivaan aikaan. Erillisessä wc:ssä on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Tuulikaappi on mukavan kokoinen ja siinä on tanko vaatesäilytykseen. Lisää vaatekaappeja on eteisen puolella.

Toivolankuja 3 on rivi- ja luhtitalokohde Oulunsalon keskustan tuntumassa. Kohteen kaikki autopaikat ovat katospaikkoja ja kuivaushuone on yhteiskäytössä. Asuntoja on pienistä kaksioista tilaviin perheasuntoihin 4h+k+s.

Oulunsalon keskustan monipuoliset palvelut löytyvät kävelymatkan päästä. Lähistöllä sijaitsevat mm. päivittäistavarakauppa, koulu ja päiväkoti. Vapaa-aikaan ja harrastustoimintaan löytyy monia vaihtoehtoja mm. Oulunsalon urheilukeskus.

Alkup. asomaksu: 17 292,21 € indeksikorotus: 6 061,63 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Rajaniemi Karoliina
040 922 2673
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti