Asumisoikeus

1h+kk+s 32,5 m²

Rautatienkatu 34 90100 Oulu

Asumisoikeusmaksu 14 521,09 €
Käyttövastike 395,80 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Oulu - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Vanhatulli
Osoite Rautatienkatu 34, 90100 Oulu
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kk+s - yksiö
Pinta-ala 32,5 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2007
Energiatehokkuusluokka E2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 14 521,09 €
Vakuusmaksu 2 kk:n käyttövastiketta vastaava summa
Käyttövastike 395,80 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 40,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kompaktin kokoinen näppärä yksiö Etu-Lyötyssä. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan. Kuivissa tiloissa kaunis laminaattilattia. Pesuhuoneessa ja saunassa kosteantilan muovimatto. Pesuhuoneen seinät laatoitettu. Saunassa ikkuna. Olohuoneen levyinen lasitettu parveke lisää asumisviihtyvyyttä. Astian-, ja pyykinpesukoneelle on liitännät. Lemmikkieläimet sallittu.

Rautatienkatu 34 asumisoikeuskohde sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Asunnot sijoittuvat kerroksiin 2-5. Asumisoikeusasuntoja ovat kohteen C-rapun asunnot. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Asuntoja on yhden huoneen asunnoista tilaviin kolmioihin.

Rautatienkatu 34 C sijaitsee viihtyisällä asuinalueella. Etu-Lyötyn K-kauppa sijaitsee samassa kiinteistössä. Kohteessa on parkkihalli, josta pääsee kätevästi hissillä suoraan asuinkerroksiin. Keskustan monipuoliset palvelut sekä rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Alkup. asomaksu: 12 552,90 € indeksikorotus: 1 917,19 € muutostyöt: 51,00 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Soini Saila
045 7734 3905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kaupunkielämää kaikilla mukavuuksilla – Marja viihtyy Oulun Etu-Lyötyssä

Oululaiselle Marja Suomiselle sijainti on ykkösasia nykyisessä asuinpaikassa. Keskustan alueella pitkään asunut Marja etsi sopivaa asuntoa, ja Etu-Lyötyn uudehkolta alueelta keskustan tuntumasta lopulta tärppäsi.

Lue lisää