Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

4h+k+s 91,0 m²

Kairatie 42 96100 Rovaniemi

Asumisoikeusmaksu 32 794,64 €
Käyttövastike 837,80 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Rovaniemi - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Rovaniemi, Etelärinne
Osoite Kairatie 42, 96100 Rovaniemi
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 91,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2011
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 32 794,64 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 837,80 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autokatospaikka 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Rovaniemellä tarjolla heti vapaa ylimmän kerroksen neliö. Asunto sijoittuu ihanteellisesti talon päätyyn. Eteisessä on hyvin kaappitilaa vaatesäilytykselle.
Kaikissa makuuhuoneissa olevat kaapistot lisäävät mukavasti säilytystilaa. Olohuone on avara ja valoisa. Keittiön kalustus sijoittuu kahdelle seinälle. Keittössä on erikseen jää-viileäkaappi ja pakastekaappi. Astianpesukoneelle löytyy liitäntä ja mikroaaltouunille tilavaraus. Ikkunan edessä on hyvä tila isommallekin ruokapöydälle.

Kuivien tilojen lattiamateriaalina on kaunis laminaatti. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisella isommalla vaakaan ladotulla laatalla. Kylpyhuoneen ja saunan lattiaan on käytetty tummempaa pienemäpää laattaa antaen kontrastia ja yhtenäisen ilmeen. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Oman saunan löylyistä pääset nauttimaan haluamanasi ajankohtana. Asumisviihtyvyyttä lisää kaksi wc:tä sekä etelän suuntaan sijoittuva parveke. Lemmikkieläimet on sallittu.

Kairatie 42 on 4-kerroksinen kerrostalokohde viihtyisällä Etelärinteen asuinalueella. Asuntoja on pienistä kaksioista perheasuntoihin 4h+k+s. Pohjakerroksesta löytyvät ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone sekä huoneistokohtaiset varastot. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Alkup. asomaksu: 29 580,03 € indeksikorotus: 3 214,61 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  

Myynti

Soini Saila
045 7734 3905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti