Asumisoikeus

5h+k+s 120,0 m²

Kaskilankuja 15 20540 Turku

Asumisoikeusmaksu 33 046,42 €
Käyttövastike 882,00 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Turku, Kohmo
Osoite Kaskilankuja 15, 20540 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Paritalo
Huoneisto 5h+k+s - viisiö
Pinta-ala 120,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Suora sähkölämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde sähkö. Lämmitys maksettava erikseen.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 1997
Asumisoikeusmaksu 33 046,42 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 882,00 €/kk
Lämmityskulut Sähkö kulutuksen mukaan.
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Rinteeseen rakennettu perheasunto rauhallisella paikalla päättyvän kadun varrella. Tämän asumisoikeusasunnon ylempi kerros on sisääntulokerros, jossa sijaitsevat keittiö, olohuone, yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, pesutila, sauna sekä kodinhoitohuone. Piha-alue on tilava ja vehreä.

Kaskilankuja 9-15 on Kohmossa sijaitseva tilavien perheasuntojen asumisoikeuskohde. Neljän kaksitasoisen paritalon yhtiö sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Matkaa Turun keskustaan on noin 6 kilometriä. Lähistöllä sijaitsee myös kaksi suurempaa tavarataloa: Itäharjun Prisma ja Ravattulan Citymarket. Alueelle on hyvät linja-autoyhteydet ja lähin bussipysäkki sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Jokaisella huoneistolla on oma ulkoiluvälinevarasto sisäänkäynnin vieressä. Lämmitystolpalliset autopaikat, joita jokaisella asunnolla on kaksi, sijaitsevat asuntojen edessä, sähkö asukkaan omasta mittarista.

Kohteessa on kaapelitelevisio sekä kuukausimaksuton internetliittymä.

Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkö kulutuksen mukaan. Asukas tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa energiayhtiön kanssa.

Alkup. asomaksu: 21 274,43 € indeksikorotus: 11 771,99 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Sopimuksen mukaan 
Katso kartta

Myynti

Pajamäki Ida
040 922 0296
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti