Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

5h+k+s 107,5 m²

Pääskynlento 16 20610 Turku

Asumisoikeusmaksu 30 982,99 €
Käyttövastike 972,90 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Turku, Pääskyvuori
Osoite Pääskynlento 16, 20610 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+k+s - viisiö
Pinta-ala 107,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2000
Asumisoikeusmaksu 30 982,99 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 972,90 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 6,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Tilava neljän makuuhuoneen asumisoikeusasunto rauhallisesta Pääskyvuoresta. Tämä isommankin perheen tarpeisiin vastaava rivitaloasunto on kahdessa tasossa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat erillinen keittiö, avara olohuone, pikku-wc sekä yksi makuuhuone. Toisesta kerroksesta löytyy kolme makuuhuonetta sekä v. 2015 uusitut pesutilat ja sauna. Laatoitetulle takapihalle on käynti olohuoneesta.

Pääskyvuoren laella sijaitseva kolmen rivitalon yhtiö. Pääskyvuoren asuinalue on rakennettu kokonaisuudessaan päättyvän kadun varteen, mikä tuo rauhallisuutta tälle viihtyisälle alueelle. Lähiympäristön luonnonläheiset lenkkipolut tarjoavat hyvät ulkoilumahdollisuudet. Matkaa Turun keskustaan on noin 5 kilometriä ja Itäharjun Prismalle noin kilometri. Pääskyvuoren koulu sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Jokaisella huoneistolla on oma ulkoiluvälinevarasto sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi yhtiössä olevasta varastorakennuksesta löytyy huoneistokohtaiset lämpimät irtainvälinevarastot.

Kohteessa on kaukolämpö ja kaapelitelevisio sekä kuukausimaksuton internetliittymä. Sähkö määräytyy kulutuksen mukaan. Asukas tekee sähkösopimuksen valitsemansa energiayhtiön kanssa.

Alkup. asomaksu: 21 732,91 € indeksikorotus: 8 914,08 € muutostyöt: 336,00 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  

Myynti

Pajamäki Ida
040 922 0296
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti