Asumisoikeus

2h+tupak+s 68,0 m²

Insinöörinkatu 49 33720 Tampere

Asumisoikeusmaksu 18 634,27 €
Käyttövastike 702,90 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Tampere, Hervanta
Osoite Insinöörinkatu 49, 33720 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+tupak+s - kolmio
Pinta-ala 68,0 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2001
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 18 634,27 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 702,90 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 20,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Loistavalla sijainnilla vapaana neljännen kerroksen (4/6) valoisa asunto Hervannan ytimestä. Tässä kahden makuuhuoneen ja avaran tupakeittiön asunnossa olohuone ja keittiö ovat modernisti yhtenäistä tilaa. Asumisviihtyvyyttä lisää asunnon tilavat saunalliset pesutilat ja parveke. Kerrostalo sijaitsee lähellä Hervannan kattavia ja monipuolisia palveluita sekä korkeakouluja. Ratikka tulee liikennöimään aivan talon vieressä. Muutenkin liikenneyhteydet julkisella tai omalla autolla ovat vertaansa vailla.

Asuntoon on asennettu uusi laminaattilattia sekä seinät on maalattu.

Tähän asuntoon mahdollista päästä myös uudemmalla järjestysnumerolla!

Asuntoon joustomuutolla - Tekemällä sopimuksen tähän asuntoon, saat kaksi viikkoa ilmaista muuttoaikaa.

Asunto on vapaa, asuntoon onnistuu muutto nopeallakin aikataululla!

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää Tampereen kaupungin asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Asuntotoimiston yhteystiedot ovat: Frenckellinaukio 2B, 33210 Tampere, puh. 03 565 611. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voi hakea myös internetissä osoitteessa www.asumisoikeushakemus.net. Saatuasi järjestysnumeron, voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa ta.fi/asohakemus. Hakemus ei ole voimassa ilman järjestysnumeroa.

Kerrostalo sijaitsee Hervannassa monipuolisten ja kattavien palvelujen läheisyydessä. Tampereen keskustaan on matkaa yhdeksän kilometriä ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja toimivat julkisella liikenteellä sekä omalla autolla. Alueella sijaitsee paljon liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä ala- ja yläkoulu ja korkeakouluja, kuten teknillinen yliopisto. Asuinnoissa on oma sauna ja parveke. Talossa on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä pesutupa ja kuivaushuone.

Alkup. asomaksu: 13 197,37 € indeksikorotus: 5 436,90 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Vuorinen Susanna
040 922 2498
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti