Asumisoikeus­asunto Viisiö | 5h+k+s | 109,0 m²
Kuussalontie 1 | Kangasala

Asumisoikeusmaksu 28 685 €
Käyttövastike 1 020 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kangasala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Kangasala, Suorama
Osoite Kuussalontie 1, 36220 Kangasala
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+k+s - viisiö
Pinta-ala 109,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 1999
Asumisoikeusmaksu 28 684,84 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 019,75 €/kk
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Huom! Asunto on tällä hetkellä tarjottuna.

Tilava kaksikerroksinen perheasunto etsii uusia asukkaita. Kyseessä on päätyasunto. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu. Neljä makuuhuonetta sijaitsevat mukavasti omassa rauhassa yläkerrassa ja kaksi tilavaa vaatehuonetta tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Keittiön yhteydessä on käytännöllinen kodinhoitohuone. Asuntoon on asennettu laminaattilattia vuonna 2017 ja kylpyhuone on uusittu vuonna 2020. Asunnolla on oma aurinkoinen piha etelän suuntaan.

Asunto on vapaa ja vastaanotto viimeistään 19.11.2021.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää kunnan asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Kangasalan kaupungin järjestysnumeron voi hakea osoitteessa https://www.kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/asuntoasiat/. Saatuasi järjestysnumeron, voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa www.ta-asumisoikeus.fi/hakemus. Hakemus ei ole voimassa ilman järjestysnumeroa.

Vuonna 1999 valmistuneet kaksitasoiset rivitalot sijaitsevat Kangasalan Suoramalla rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen läheisyydessä. Alueella sijaitsee päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu sekä runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kangasalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereen keskustaan 15 kilometriä. Asunnoissa on oma sauna ja parveke sekä suojaisa piha. A-talon huoneistoihin on tehty pesuhuoneremontti. Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat talousrakennuksessa. Lämmityspistokkeelliset autopaikat sijaitsevat asuntojen edessä. Piha-alueella on kuivaus- ja tomutuspisteet sekä lasten leikkipaikka, joka on kunnostettu vuonna 2016.

Alkup. asomaksu: 19 681,18 € indeksikorotus: 9 003,66 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Leimu Sarianne
045 7881 7475
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Huoletonta kerrostaloasumista Kangasalan Suoramalla

Sinisten vesien, aurinkoisten harjujen ja kauniiden maalaismaisemien halkoma Kangasala on oiva asuinpaikka kaikenikäisille. Kangasalla yhdistyvät kehittyvän kaupungin palvelutarjonta sekä maalaisidyllin tuntu.

Lue lisää

Pihatalkoot kokosivat naapurit yhteen Kangasalla

Kangasalan Hakakuja 2:n asumisoikeuskohteessa vietettiin pihatalkoita toukokuun lopulla. Talkoot ovat hyvä keino siistiä piha-alueita ja viettää aikaa naapureiden kanssa.

Lue lisää