Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

3h+k+s 68,5 m²

Korkokuja 2 33950 Pirkkala

Asumisoikeusmaksu 24 451,83 €
Käyttövastike 706,18 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Pirkkala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Pirkkala, Pere
Osoite Korkokuja 2, 33950 Pirkkala
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 68,5 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2010
Energiatehokkuusluokka E2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 24 451,83 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 706,18 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 10,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 28,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa neljännen kerroksen saunallinen kolmio. Tässä valoisassa ja pohjaratkaisultaan toimivassa kulma-asunnossa on todellista potentiaalia. Asunnon ikkunat suuntaavat länteen ja pohjoiseen. Asumismukavuutta lisää tilava länteen suuntautuva lasitettu parveke, jolla on mukava nauttia ilta-auringosta. Makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa. Kyseessä on erittäin pidetty, viihtyisä ja rauhallinen taloyhtiö. Lisäarvoa asumiselle tuo Pyhäjärven läheisyys. Loistava koti pienelle perheelle!

Asunto vapautuu 2.3.2020 ja vastaanotto viimeistään 1.4.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset Pirkkalan kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot sekä ohjeet järjestysnumeron ja asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Tervetuloa ihastumaan itse paikan päälle!

Vuonna 2010 valmistunut kerrostalo, joka sijaitsee Pereen suositulla ja uudistuvalla alueella Pyhäjärven läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet autolla ja julkisella liikenteellä. Lähistöllä on runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä Vähäjärven maastot. Pirkkalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereen keskustaan kuusi kilometriä. Läheisyydessä sijaitsee Partolan monipuolinen kauppakeskittymä, josta löytyy runsaasti palveluja, muuan muassa päivittäistavarakauppoja sekä kauppakeskus.

Asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut seinät pesuhuoneessa ja sauna sekä osassa parveke. Parvekkeet ovat lasitetut, lukuun ottamatta ranskalaisia parvekkeita.

Talossa on huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja piha-alueella lasten leikkialue.

Alkup. asomaksu: 21 425,00 € indeksikorotus: 3 026,83 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 2.3.2020 
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kadunnimien tarinoita – Partolantie Pirkkalan Pereellä

Pirkkalan Pereen suositun asuinalueen kadunnimistä yksi on Partolantie. Lue, mistä nimi tulee.

Lue lisää