Pientalomaista asumista luonnon ääressä

Asunto Oy:t Helsingin Topaasi ja Rubiini

Ristiretkeläistenkatu 11, 00710 Helsinki

Harvoin tarjolla: Viikinmäen parhailta tonteilta voit valita kodiksesi paritalon, rivitalon tai kerrostalon upean luonnon keskeltä.

Topaasi valmistunut 07/2020, Rubiini valmistunut 04/2020

Asunto Oy Helsingin Topaasi

Asuisitko mieluiten hurmaavassa paritalossa vai pienessä, kodikkaassa kerrostalossa? As. Oy Helsingin Topaasista löydät helposti mieluisesi asumismuodon.

Pienkerrostalossa (A) on kauniita kaksioita ja kolmioita saunalla tai ilman, koot vaihtelevat 44,5 – 72,0 m². Asukkailla on mahdollisuus varata saunavuoro F-talon talosaunasta. Jokaisessa kodissa parveke tuo mukavasti lisätilaa leppoisaan oleskeluun ja omien yrttien kasvattamiseen. Irtainvarastojen lisäksi talon palveluihin kuuluu ulkoiluvälinevarasto sekä pyykeille tilava kuivaushuone. Kolmikerroksisen talon tasoa nostaa hissi, joten talo sopii ihan kaikenikäisille.

Matalassa kaksikerroksisessa paritalossa (talot B, C, D ja E) voi elää väljästi rauhallista omannäköistä elämää. Paritaloissa on tarjolla isommalle perheelle neljän huoneen, keittiön ja saunan 97,5 m² tilava koti. Toinen asunto on 65 m² saunallinen kaksio. Olohuoneeseen yhdistetyt avokeittiöt sijaitsevat yläkerrassa, josta on myös sisäänkäynti. Saunat sijaitsevat alakerrassa. Todellista ylellisyyttä asumiseen tuo molemmissa kerroksissa olevat isot lasitetut parvekkeet, joista on näkymät eri ilmansuuntiin. Arkea helpottavat tilavat varastotilat ovat sisäänkäyntitasossa. Yhtiön toinen kerrostalo (F) yhdistyy siltamaisella luhtikäytävällä viereiseen Rubiinin kerrostaloon. Tänne ovat tervetulleita niin yksinasujat kuin perheetkin, kun valittavana on yksiöitä 36,0 m², saunallisia kaksioita 44,5 m² ja kolmioita 69,0 m². Kodikkuutta lisää talon mataluus, vain kolme kerrosta. Yksiöitä lukuunottamatta valoisuutta ja avaruutta koteihin tuovat isot lasitetut parvekkeet. Asukkaita hemmotellaan myös yhteisellä talosaunalla, jonka pukuhuoneesta voi siirtyä parvekkeelle vilvoittelemaan. Irtainvarastojen lisäksi talossa on ulkoiluvälinevarasto, pesutupa ja kuivaushuone. Naapuritalon iso kerhotila on käytettävissä juhlia ja kokouksia varten.

Autopaikkoja Topaasin asukkaille on varattu yhteensä 24 kpl, lisäksi yksi alueen autohallista.


Jäljellä olevat huoneistot

TyyppiPinta-alat Myyntih.
alkaen
Velatonh.
alkaen
3h+k69,0 101 770 € 389 500 €

Autokatospaikka 10 000 €

Helsingin Viikinmäen esite

Asunto Oy Helsingin Rubiini

Topaasin kerrostalo (F) jatkuu Rubiinin puolelle. Talon kodikkuutta lisäävät perinteiset luhtikäytävät, joista on kulku koteihin. Toki talossa on myös hissi, joten tämä kolmikerroksinen pienkerrostalo sopii kodiksi moneen eri elämänvaiheeseen. Kotien koot vaihtelevat 49,5 m² kaksiosta 69,5 m² kolmioihin. Ihastuttavat isot lasitetut parvekkeet tuovat toivottuja lisäneliöitä varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Osassa koteja on oma sauna ja kaikilla on mahdollisuus varata saunavuoro viereisen Topaasin talosaunasta. Talon palveluihin kuuluu omien irtainvarastojen lisäksi ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. Luksusta tuo naapuritalon kanssa yhteiskäytössä oleva 50 m² kerhotila, jossa on hyvä järjestää vaikka synttäreitä ja muita juhlia.

Myös Rubiinin paritalot (G ja H) muodostuvat tilavista neljän huoneen perheasunnoista 97,5 – 98,0 m² sekä isoista kaksioista 64,5 – 65,0 m². Molemmissa paritalon puolikkaissa voi nautiskella omasta saunasta. Mahtavat näköalat ovat taatut, sillä kodeissa on peräti kaksi isoa lasitettua parveketta, josta avautuvat maisemat eri ilmansuuntiin. Sisäänkäynti on sijainnin korkeuseroista johtuen joko 1. tai 2. kerroksesta. Kotien korkea varustelutaso ja fiksut neliöt tekevät arjesta vähän mukavampaa.

Modernissa rivitalossa (I) on yhteensä kuusi asuntoa isommillekin perheille. Neljän huoneen ja saunan kodeissa on neliöitä peräti 95,0 m². Kodit ovat kaksikerroksisia, mikä helpottaa arjen jäsentämisessä omiin toimintoihinsa. Nautintoa elämään lisäävät oman saunan löylyt, joiden jälkeen voi vaikka vilvoitella isolla lasitetulla parvekkeella. Talon yhteisöllisyyttä lisää yli 50 m² suuruinen askartelutila.

Autopaikkoja Rubiinin asukkaille on varattu yhteensä 19 paikkaa tontilla sekä kaksi autohallissa.


Jäljellä olevat huoneistot

TyyppiPinta-alat Myyntih.
alkaen
Velatonh.
alkaen
2h+kt49,5 103 490 € 305 450 €

Maantasoautopaikka 5 000 €

Helsingin Viikinmäen esite

Yhteystiedot

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Sinikalliontie 14
02630 Espoo