TA-Yhtymä Oy vuosi­kertomus 2020

TA-Yhtymä-konserni on toiminut jo 50 vuoden ajan luotettavana asuntojen rakennuttajana ja omistajana. Kotimaisena yleishyödyllisenä konsernina toimintaamme ohjaa vastuullisuus sekä toimintaympäristön muutosten ja asumisen vaatimusten huomioiminen.

Tarjoamme jo noin 35 000 asukkaalle laadukkaan ja viihtyisän kodin, joiden kohtuuhintaiset asumisenkustannukset antavat turvallisuudentunnetta erityisesti vaihtelevina taloudellisina aikoina. Asuntomme ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja, ja ne sijaitsevat 48 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Tutustu vuoden 2020 toimintaamme
Koko vuosikertomus (pdf)
Toimintakertomus (pdf)
Tilinpäätös (pdf)
Annual Report (pdf)

Toimitusjohtajan katsaus

Vuosi 2020 jää historiaan poikkeuksellisena aikana, jona yleishyödyllisen toimintamme merkitys korostui ja koronaviruspandemian koettelema talous kasvatti tarvetta kohtuuhintaiselle asumiselle. Lisääntynyt kotona vietetty aika teki meistä myös tietoisempia hyvän asumisen perustekijöistä, kuten riittävästä asumisväljyydestä ja asuinympäristömme viihtyisyydestä.

Lue lisää

50 vuotta yleishyödyllistä toimintaa

Vuonna 2020 tuli kuluneeksi 50 vuotta yleishyödyllisen toimintamme alkamisesta. Takanamme on jo puoli vuosisataa intohimoista työtä hyvän ja kohtuuhintaisen asumisen parissa. Olemme alusta alkaen pyrkineet tekemään enemmän kuin vain rakennuttamaan ja ylläpitämään asuntoja.

Lue lisää

Turvallista, edullista ja viihtyisää asumista

Vuonna 2020 asumisen toimivuuden ja ympäristön merkitys lisääntyi ja asumisessa arvostetaan nyt entistä enemmän viihtyisyyttä, turvallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Asunnon hyvä sijainti on edelleen yksi keskeisimmistä kodinvalinnan kriteereistä.

Lue lisää

Yleishyödyllinen toiminta perustuu vastuullisuuteen

Vastuullinen liiketoiminta kuuluu yleishyödyllisen tehtävämme ytimeen. Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja edistämässä pienempää hiilijalanjälkeä sekä luoda koko henkilöstön voimin hyviä hetkiä asukkaillemme.

Lue lisää

Tunnuslukujen valossa

Innovatiivinen ajattelu ohjaa toimintaamme

Rakennuttajana haluamme olla alan suunnannäyttäjä ja edistää innovatiivisia ja samalla ekologisia ratkaisuja. Erilaiset kokeilut ja uudet ratkaisut antavat suuntaa tulevaisuuden hankkeille ja kehitystyölle.

Lue lisää